Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Liiton muodostavat 25 ekonomiyhdistystä ja 13 opiskelijayhteisöä. Boomi ry on yksi näistä 13:sta opiskelijayhteisöistä. Kaiken kaikkiaan Suomen Ekonomeissa meitä on jo yli 50 000 ja olemme korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

Ollessasi Boomin jäsen, kuulut myös automaattisesti Suomen Ekonomeihin opiskelijajäsenyydellä, ja saat käyttöösi Ekonomien laajan palvelu- ja tapahtumatarjonnan sekä edunvalvonta- ja oikeudelliset palvelut. Pääset tutustumaan kyltereille suunnattuihin palveluihin täältä. Tänä vuonna sinulla on myös mahdollisuus lunastaa itsellesi KylteriPlus lisäpalvelupaketti, joka pitää sisällään Kauppalehden ympärivuotisen tilauksen digi- sekä printtiversioina, Kauppalehti Option, henkilökohtaiset urapalvelun mahdollisuudet, pikamentorointiohjelmaan pääsyn, laajemman tapahtumatarjonnan sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen turvaksesi tietyin vakuutusehdoin. KylteriPlus paketista pääset lukemaan lisää täältä ja saat sen lunastettua itsellesi Ekonomien jäsenpalvelusivuilta.

Boomissa sinua Ekonomeihin liittyvissä asioissa auttaa Suomen Ekonomien Kylteriyhdyshenkilö eli Kylli. Boomin Kyllinä toimii tällä hetkellä Pinja Komulainen. Kyllin työtehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa Ekonomien markkinointia, viestintää ja tapahtumatarjontaa kyltereille omassa yliopistossaan. Hän välittää tietoa yksikkönsä opiskelijoille edunvalvontaan ja työelämäkysymyksiin liittyen. Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli kysymyksiä ilmenee!

Mikäli et vielä ole Boomin, ja sitä kautta automaattisesti Suomen Ekonomien jäsen, voit tehdä liittymisen täällä.

Pinja Komulainen
Kylteriyhdyshenkilö
040 653 6610, pinja.komulainen@ekonomit.fi