Tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Tampereen yliopistoon!

Moikka uusi opiskelija,

lämpimät onnittelut uudesta opiskelupaikastasi Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijana!
Boomi ry on Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö, ja mukana opiskelija-arjessasi läpi opintojesi. Boomi pitää huolta eduistasi opiskelijana, sekä järjestää tapahtumia niin vapaa-ajan ja rentoutumisen kuten myös työelämän saralla.

Opintojen alkaessa tulee paljon uusia asioita, mutta Boomille ominaisesti uudelle opiskelijalle tärkeimpiä ovat Boomin järjestämä tutorointi, kolmen viikon mittaiset Smurffiviikot, sekä kesän aikana ilmestyvä Smurffi-VB, eli ainejärjestömme lehti.

Smurffiviikot voit merkitä jo kalenteriisi, sillä ne alkavat ensimmäisellä tapaamisella 18.8. ja jatkuvat perjantaihin 6.9. asti. Tarkempi Smurffiviikkojen aikataulu julkaistaan Smurffi-VB:ssä. Yliopiston orientoivat opinnot alkavat 19.8., ja ensimmäiset kurssit 26.8. alkaen. Teet kuitenkin ensimmäisen periodisi kurssivalinnat yhteisesti orientaatioviikolla tutorisi kanssa, joten mitään ei tarvitse osata etukäteen.

Kesällä asiat etenevät hieman hitaammin, ja olemme yhteydessä sinuun tutorointiin liittyen elokuun alkupuolella. Nauti siis rauhassa kesästä, me nähdään syksyllä!
Sitä ennen voit käydä tutustumassa Uuden opiskelijan muistilistaan, jonka avulla voit tutustua paremmin ainejärjestömme toimintaan, tamperelaiseen opiskelijaelämään ja helpottamaan opiskelun aloituksen tuomaa jännitystä. Uuden opiskelijan muistilistasta löydät tärkeimmät opintojen aloittamiseen liittyvät stepit, kuten myös pienen opiskelija-suomi-opiskelija –sanakirjan! Boomin löydät myös Instagramista @boomiry.

Jos sinulla on kysymyksiä opintojen aloittamiseen liittyen, voit olla yhteydessä Boomin tutorvastaavaan Millaan sähköpostitse kopo@boomi.fi.