Opiskelijaksi

Liity kauppatieteilijöiden iloiseen joukkoon! Olitpa sitten kiinnostunut pohtimaan talousmaailman polttavia kysymyksiä kansantaloustieteellisestä näkökulmasta tai halusitpa erikoistua markkinoinnin ammattilaiseksi, kauppatieteiden tutkinto-ohjelma antaa sinulle valmiudet työskennellä alati muuttuvissa talous- ja elinkeinoelämän johto- ja asiantuntijatehtävissä. Tampereen yliopistossa voit keskittyä sinua itseäsi kiinnostaviin teemoihin laajan kurssivalikoiman sekä tiedekuntarajat ylittävien opintokokonaisuuksien myötä ja näin luoda juuri itsesi näköisen tutkinnon.

Kauppatieteiden opetusta annetaan Tampereen yliopistossa Johtamisen ja talouden tiedekunnan alaisuudessa. Aluksi hankitaan perustiedot laaja-alaisesta kandidaattiohjelmasta, jonka jälkeen osaamista syvennetään maisteriohjelmassa jossain kuudesta opintosuunnasta. Tampereen yliopiston kauppatieteiden tutkinto-ohjelmassa on kuusi opintosuuntaa: yrityksen laskentatoimi, markkinointi, taloustiede, vakuutus ja riskienhallinta, yritysjuridiikka ja vero-oikeus sekä yrityksen johtaminen. Opintosuunta valitaan toisena opiskeluvuotena. 

Opiskeluaikaan kuuluu paljon muutakin kuin luentoja, tenttejä, harkkoja ja akateemista tieteentekoa. Kauppatieteiden 
opiskelijana olet etuoikeutetussa asemassa, sillä oma ainejärjestösi Boomi ry tunnetaan kautta Suomen aktiivisuudestaan.
Boomi järjestää tapahtumia, auttaa löytämään ystäviä, avustaa opinnoissa ja työelämässä, sekä auttaa rentoutumaan lukemisen ohella. 

Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijat – Boomi ry on juuri sinun etu-, palvelu- ja yhteistyöjärjestösi. Yhdistykseemme kuuluu yli 900 jäsentä ja sen toiminnan mahdollistavat juuri nämä aktiiviset jäsenet. Boomin jäsenenä olet oikeutettu mm. käyttämään kampuksella sijaitsevan viihtyisän ainejärjestötilan Boomilaakson palveluja, pääset mukaan ja koet valtavan kasan unohtumattomia elämyksiä erilaissa tapahtumissamme pikkurahalla, varmistat että opiskelijan ääni kuuluu yliopistolla ja pääset sisälle vertaansa vailla olevaan yhteisöömme. Boomin jäseneksi voit liittyä, jos olet kauppatieteden opiskelija Tampereen yliopistossa.  Boomin jäseneksi voit liittyä täältä.