Ota yhteyttä

Ensimmäisen vuoden opiskelijat jaetaan pieniin tutorryhmiin, joten kavereiden löytäminen ei ole turhan hankalaa. Näin ollen jokainen uusi opiskelija tulee saamaan henkilökohtaiset tutorit. Tutorisi tulevat olemaan sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä viimeistään elokuun alkupuolella. Jos elokuuhun mennessä mitään ei ole kuulunut, älä hätäile, vaan ota yhteyttä Boomin koulutuspoliittiseen vastaavaan Milla Jylhänkallioon (kopo(at)boomi.fi). On mahdollista, että nimesi on hukkunut tiedekunnan ja Boomin välisen tietokatkoksen takia. Ilmoitathan kopolle myös, mikäli et jostain syystä ota opiskelupaikkaa vastaan tai lykkäät aloittamista. 

Opinnoissa askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä joko Boomin koulutuspoliittiseen vastaavaan Milla Jylhänkallioon (kopo(at)boomi.fi), tai suoraan Tampereen yliopiston henkilökuntaan, joiden tiedot löytyvät täältä. Jos sinulla on kysyttävää yliopiston koulutuksesta ja hakemisesta, ota rohkeasti yhteyttä hakijapalveluihin: hakijapalvelut.tau@tuni.fi tai soita 0294 520 400 (ma-pe klo 12-14). 

Yleisesti opiskeluun liittyvissä kysymyksissä paras vaihtoehto on kääntyä oman tutorin puoleen. Mikäli et vielä tiedä tutoriasi tai hän ei jostain syytä osaa vastata kysymykseesi, voit huoletta kääntyä myös koulutuspoliittisen vastaavan puoleen. Jos sinulla on kysymyksiä ennen tutoreiden yhteydenottoja, niin voit olla kehen tahansa hallituksesta yhteydessä, jolloin riippumatta pulmasta sinut osataan varmasti auttaa eteenpäin. Koko Boomi ry:n hallituksen tavoitat sähköpostilla hallitus(at)boomi.fi. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät myös tästä. Tästä porukasta apu löytyy varmasti jokaiseen pulmaan, oli asia sitten pieni tai suuri! 

Smurffiviikot ovat tapahtumia täynnä ja voitkin valmistautua kiireiseen kolmeen viikkoon heti opintojen alussa. Jos sinulla on jotain kysyttävää Smurffiviikon tapahtumiin liittyen, niin otahan yhteyttä tapahtumavastaavaan Alex Lindhiin tapahtumat@boomi.fi 

Ota rohkeasti yhteyttä!