Edustajisto

Vapaaboomarit – boomarit TREYn edustajistossa

EDUSTAJISTOVAALIT 2020

Edustajistovaalit järjestetään kahden vuoden välein. Seuraavat edustajistovaalit järjestetään marraskuussa 2020 ja Vapaaboomarit on mukana perinteiseen tapaan omana vaaliliittonaan.

Edustajistovaalien aikataulu 2020
24.9. Ehdokasasettelu päättyy
28. – 30.10. Ennakkoäänestys
2. – 4.11. Varsinaiset vaalipäivät

Ehdokkaat
Vapaaboomareiden vaaliliitossa on ehdolla 44 aktiivista boomaria eri vuosikursseilta. Ehdokkaiden mielipiteisiin pääset tutustumaan TREYn vaalikoneesta.

 

Äänestämällä voit vaikuttaa!
Äänestää voivat kaikki TREYn jäsenet. Edustajisto päättää monesta opiskelijoiden arkeen vaikuttavasta teemasta ja ylioppilaskunnan vaikuttamisen painopisteistä, kuten tamperelaisen opiskelijakulttuurin kehittämisestä, jäsenpalveluista, ylioppilaskunnan arvoista ja esimerkiksi ylioppilaslehdestä ja kehitysyhteistyöstä. Äänestämällä voit vaikuttaa siihen, millainen meidän ylioppilaskuntamme on!

Lisätietoa edustajistovaaleista antaa Vapaaboomareiden kampanjapäällikkö Nelly Kivinen. nelly.kivinen@tuni.fi

YLIOPPILASKUNTA

Tampereen ylioppilaskunta on kaikkien 18 000 Tampereen yliopiston opiskelijan yhteinen edunvalvoja, järjestötoiminnan mahdollistaja, palveluntarjoaja ja yhteisöllisyyden rakentaja. Kaikki me 18 000 opiskelijaa olemme ylioppilaskunta. Yliopistolain mukaan ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiään. Lisää tietoa ylioppilaskunnasta löydät TREYn nettivisivuilta.

EDUSTAJISTO

Edustajisto on 49 jäsenestä koostuva toimielin, joka käyttää ylioppilaskunnan korkeinta valtaa. Se valitsee ylioppilaskunnan hallituksen ja päättää TREYn suurista linjoista, kuten strategiasta, talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Kaikilla TREYn jäsenillä on läsnäolo-oikeus edustajiston kokouksissa. Vaaleissa jokaisella läsnäolevaksi kirjautuneella opiskelijalla on oikeus äänestää ja asettua ehdolle. Lisää tietoa edustajiston toiminnasta löytyy ylioppilaskunnan nettisivuilta.

VAPAABOOMARIT

Vapaaboomarit (VB) on boomareiden oma puolepoliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä Tampereen ylioppilaskunnan TREYn edustajistossa. VB tekee pitkäjänteistä vaikuttamistyötä edustajistossa kauppatieteiden opiskelijoiden hyväksi. Vapaaboomarit ovat ajaneet erityisesti ylioppilaskunnan toiminnan jäsenlähtöisyyttä ja keskittymistä edunvalvontaan sekä vastuullista taloudenhoitoa. Läpileikkaavana teemana on järjestökeskeisyys ja poikkitieteellinen yhteistyö. Nykyisessä edustajistossa istuu neljä VB:n edaattoria ja kahdeksan varaedaattoria.

Varsinaiset edaattorit kaudella 2019-20
Inget Matleena
Perämäki Valtteri
Liikka Max
Eero Vehka-aho

Lisätietoja antaa ja yhteydenottoihin vastaa Vapaaboomareiden ryhmäpuheenjohtaja Max Liikka. vapaaboomarit@boomi.fi

Takaisin ylös