Mielenterveys

MIELENTERVEYS

Boomissa toimii tukiopiskelijoita, joihin voit ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa, oli kyse sitten opiskelusta, uuteen kotikaupunkiin sopeutumisesta, jaksamisesta, arjen rutiineista, liikunnasta, syömisestä tai mistä tahansa hyvinvointiin liittyvästä. Jos sinulla on jotain – mitä tahansa – mikä painaa mieltäsi, voit jutella täysin luottamuksellisesti tukihenkilölle joko kasvotusten tai vaikka WhatsAppin välityksellä. Tukiopiskelijat toimivat vapaaehtoisina juuri sinua varten. Muista ottaessasi yhteyttä kertoa esimerkiksi heti ensimmäisessä viestissä, että pyytäisit tukiopiskelijan apua. Jos mieltäsi painaa jokin tai tunnet olosi voimattomaksi, puhu siitä, äläkä jää yksin haasteidesi kanssa.

 

BOOMI RY:N TUKIOPISKELIJAT:

 

 
 • Eveliina Aakula

  0400704523  

  Toimenkuvaesittely

  Moikka! Oon Eve, viidennen vuoden laskentatoimen opiskelija. Mulla päivät kuuluu töissä tilintarkastuksen parissa ja vapaa-ajalla tykkään urheilla sekä nähdä ystäviä. Toimin myös TREYn edustajistossa ja Boomissa tänä vuonna alumnitoimarina. Oon useasti kuullut olevani hyvää juttuseuraa ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Mulle voi laittaa matalalla kynnyksellä viestiä tai tulla juttelemaan kaikista mieltä askarruttavista asioista! Oli mielen päällä sitten stressaava kesätyöhaku, opinnot tai Boomin toimintaan mukaan hakeminen niin autan ja kuuntelen mielelläni.

 • Sara Aittola

  0405375112

  Toimenkuvaesittely

  Moikka! Mun nimi on Sara, oon 24-vuotias toisen vuoden boomari ja kotoisin Jyväskylästä. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla, kokkailen ja vietän aikaa ystävien kans. Kokkaamisen lisäks tykkään myös testailla uusia ravintoloita ja istuu iltaa pelejä pelaillen tai jutellen. Lähellä sydäntä on myös retkeily, saunominen ja mökkeily, ylipäätään kaikki luonnossa olo on parasta. Boomin tapahtumissa ravaaminen on kans aika tuttua puuhaa ja hyville keskusteluille löytyy aina aikaa, joten saakin lähestyä siellä törmätessä tai vaikka viestillä!

 • Tuomas Ruuska

  0402429644

  Toimenkuvaesittely

  Moikka! Minä olen Tuomas, kolmannen vuoden boomari ja pääaineenani opiskelen taloustiedettä. Vapaa-ajalla harrastan kuntosalia ja muuta urheilua monipuolisesti. Tykkään myös seurata jääkiekkoa aktiivisesti. Olen ystävällinen ja avoin kaikelle, joten minulle voi tulla puhumaan aiheesta kuin aiheesta, jos haluat juttuseuraa!

 • Onerva Ristilä

  0458847210

  Toimenkuvaesittely

  Moro! Oon Onerva, toista vuotta opiskelemassa ja viihtymässä Boomissa. Vapaa-aika kuluukin yleensä oikein tehokkaasti Boomin tapahtumissa sekä Bolalla ja, jos mut edellisistä bongaa niin aina saa tulla jutulle! Lisäksi tulee käytyä usein kuntosalilla kavereiden kanssa pöhisemässä sekä Tampereen lenkkipolkuja kuluttamassa koiran kanssa. Ehdottomasti lemppareihin kuuluu myös keikoilla käynti ja kirjojen sekä sarjojen suurkulutus, jos aikaa jää aiemmista (ja opiskelusta) jäljelle!

 • Miikka Lahdelma

  0503677388 

  Toimenkuvaesittely

  Vuorovaikuttamisesta kiinnostunut tyyppi, jonka voi usein bongata yliopistolla iloinen virne naamalla. Kanssaboomarit ovat kuvailleet minua helposti lähestyttäväksi ja siihen myöskin aktiivisesti pyrin.  Tutustun erittäin mielelläni uusiin ihmisiin. Musiikki, urheilu ja itsensä kehittäminen ovat lähellä sydäntä.

Alla vielä hyödyllisiä linkkejä erilaisten palveluiden äärelle sekä harjoituksia, joiden avulla voi etsiä omatoimisesti tukea omaan mielenterveyteensä:

Kriisikeskus Osviitta

Mieli ry:n kriisipuhelin

Sekasin-chat

Solmussa-chat

Mielenterveystalo

Mieli ry:n mielenterveysharjoituksia

Oivan mielenterveysharjoituksia

Tunin opiskelutaitosivuilla perusopiskelijalle suunnattuja vinkkejä opiskeluun ja etäopiskeluun

Tampereen yliopiston Opiskelijan kompassi – verkkopohjainen hyvinvointi- ja elämäntaito-ohjelma

Tampereen yliopiston yhteisten ohjauspalveluiden Ryhmäohjaus-tiedotuskanava

Aalto-yliopiston kaikille avoimet opiskelutaitojen verkkokurssit