Mielenterveys

MIELENTERVEYS

Boomissa toimii tukiopiskelijoita, joihin voit ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa, oli kyse sitten opiskelusta, uuteen kotikaupunkiin sopeutumisesta, jaksamisesta, arjen rutiineista, liikunnasta, syömisestä tai mistä tahansa hyvinvointiin liittyvästä. Jos sinulla on jotain – mitä tahansa – mikä painaa mieltäsi, voit jutella täysin luottamuksellisesti tukihenkilölle joko kasvotusten tai vaikka WhatsAppin välityksellä. Tukiopiskelijat toimivat vapaaehtoisina juuri sinua varten. Muista ottaessasi yhteyttä kertoa esimerkiksi heti ensimmäisessä viestissä, että pyytäisit tukiopiskelijan apua. Jos mieltäsi painaa jokin tai tunnet olosi voimattomaksi, puhu siitä, äläkä jää yksin haasteidesi kanssa.

Tukiopiskelijat ovat käyneet Mieli ry:n Mielenterveyden ensiapu 2 -kurssin (MTEA-2).

BOOMI RY:N TUKIOPISKELIJAT:

 

Iris Sivonen

Olen Iris, 22-vuotias Tampereelta kotoisin oleva viidennen vuosikurssin opiskelija. Pääaineenani luen markkinointia. Opiskelun ja työn vastapainoksi vapaa-ajallani tapaan ystäviä, käyn tanssitunneilla ja treenaan kuntosalilla.

050 910 5727
iris.sivonen@tuni.fi

 

 

 

 

 

 

 

Henrik Sandmark

Moi! Mä oon Henkka, 25v kolmannen vuoden vero-oikeuden opiskelija Espoosta. Opiskelun vastapainona vapaa-aikani kuluu lähinnä joko fudiksen parissa, tai koiran kanssa ulkoillen!

Whatsappiani saa pommittaa matalalla kynnyksellä!
Jos on jotain mitä haluat muuttaa, niin anna mennä vaan!

040 047 0220
henrik.sandmark@tuni.fi

 

 

 

 

 

 

 

Ella Nurminen

Moikka! Mä oon Ella, syksyllä neljättä vuotta aloitteleva johtamisen opiskelija. Oon Hämeenlinnasta kotoisin, mutta useamman vuoden jo Tampereella majaillut. Vapaa-aikani vietän useimmiten ystävien ja perheen kanssa tai milloin minkäkin liikuntalajin parissa. Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja kanssaopiskelijoihin ja lähden aina kahviseuraksi Bolalle. Matalalla kynnyksellä siis vaihtamaan kuulumisia tai juttelemaan mieltä askarruttavista asioista!

040 723 3727
ella.nurminen@tuni.fi

 

 

 

 

 

 

Tuomas Järvelin

Hei! Olen Tuomas Järvelin, 22-vuotias kolmannen vuoden opiskelija Alavudelta. Pääaineekseni valikoitui vakuutus ja riskienhallinta. Vapaa-ajalla harrastuksiini kuuluu kaikenlainen urheilu sekä avantouinti.

046 885 0026
tuomas.jarvelin@tuni.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veera Vaine

Moikka ihanat! Mä oon Veera, 22 vuotta ja alunperin kotoisin Espoosta. Boomissa aloitin syksyllä 2020 ja pääaineena opiskelen vakuuttamista ja riskienhallintaa. Opiskelun ulkopuolella nautin muun muassa muodista, kaupunkipyöräilystä, hyvistä aamupaloista ja eläinvideoista (shibat erityisen lähellä sydäntä). Muhun voi olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse tai viestillä.

045 126 0984
veera.vaine@tuni.fi

 

 

 

 

 

 

Jasmin Jämsén

Olen Orivedeltä kotoisin oleva markkinoinnin maisterivaiheen opiskelija, sivuaineina venäjän kieli ja viestintä. Kirjoitan elämänfilosofisia runoja ja runokirjani runot vaikuttavat osaltaan syvälliseen tapaani kohdata maailma. Työskentelen perheeni yrityksissä kulttuurin ja matkailun parissa. Kansainvälisyys on lähellä minua asuttuani ulkomailla yli kahdeksan vuoden ajan. Minulle on tärkeää edistää hyvinvointia ja elämän rikkauden oivaltamista ympärilläni. Miten paljon mahdollisuuksia onkaan meidän jokaisen ulottuvilla! Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämässä vastaan tulevissa asioissa. Olisi mukava keskustella ja tutustua juuri sinuun!

040 753 0126jasmin.jamsen@tuni.fi

 

 

 

 

Alla vielä hyödyllisiä linkkejä erilaisten palveluiden äärelle sekä harjoituksia, joiden avulla voi etsiä omatoimisesti tukea omaan mielenterveyteensä:

Sekasin-chat
Tampereen yliopiston Opiskelijan kompassi – verkkopohjainen hyvinvointi- ja elämäntaito-ohjelma
Takaisin ylös