Mielenterveys & Tukiopiskelijat

MIELENTERVEYS

Boomissa toimii tukiopiskelijoita, joihin voit ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa, oli kyse sitten opiskelusta, uuteen kotikaupunkiin sopeutumisesta, jaksamisesta, arjen rutiineista, liikunnasta, syömisestä tai mistä tahansa hyvinvointiin liittyvästä. Jos sinulla on jotain – mitä tahansa – mikä painaa mieltäsi, voit jutella täysin luottamuksellisesti tukihenkilölle joko kasvotusten tai vaikka WhatsAppin välityksellä. Tukiopiskelijat toimivat vapaaehtoisina juuri sinua varten. Muista ottaessasi yhteyttä kertoa esimerkiksi heti ensimmäisessä viestissä, että pyytäisit tukiopiskelijan apua. Jos mieltäsi painaa jokin tai tunnet olosi voimattomaksi, puhu siitä, äläkä jää yksin haasteidesi kanssa.

 

Boomi ry:n tukiopiskelijat:

 • Maria Hytönen

  0408668621

  Toimenkuvaesittely

  Heipä hei! Mää oon tämmönen aika rempsee toisen vuoden laskentatoimen opiskelija. Opiskelujen ja töitten lisäks pyrin tekemään mahollisimman paljon itseä inspiroivia asioita sekä kokkeilemmaan uusia aktiviteettejä. Tästä syystä viimeaikojen harrastusrepertuaari on ollu suhteellisen kattava: parkouria, balettia, lukemista, juoksemista, maalaamista ja musisointia. Yleisimmin mut voi kuitenkin löytää eri bouldermestoista patjoille mätkähtelemässä tai Linnasta läppärin ääressä kököttämässä. Juttelemaan saa tulla kaikkialla, enkä pahastu, jos mua haluaa pommittaa kissameemeillä <3

 • Maria Lindberg

  0400263027

  Toimenkuvaesittely

  Hellurei! Mä oon (myös) Maria, neljännen vuoden vaksulainen. Tällä hetkellä elämä menee opiskelujen, töiden ja ainejärjestöhommien välillä tasapainotellessa. Vapaa-aikaa vietän yleensä kirjan ääressä, laulamalla tai jossain kaukana Suomen ulkopuolella. Tän vuoden tavoitteena on saada luettua 50 kirjaa, joten mulle saa tulla kertomaan kirjavinkkejä tai vaihtoehtoisesti kysyä multa suosituksia (ja niitä on). Oon muutenkin kova höpöttämään ja tykkään viettää aikaa ihmisten ympäröimänä, joten musta saa helposti seuraa syömään tai opiskelemaan. Laittakaa siis viestiä!

 • Eelis Luomala

  0400405891

  Toimenkuvaesittely

  Moro! Oon Eelis, kolmannen vuoden boomari pääaineena vero-oikeus. Vapaa-ajalla tykkään seurata urheilua ja harrastan myös itse hyvin monipuolisesti liikuntaa. Lisäksi hyvä musiikki, ruoka sekä elokuvat ovat lähellä sydäntä. Olen aina valmiina auttamaan ja keskustelemaan mistä tahansa, joten minuun voi olla hyvin matalalla kynnyksellä yhteydessä!

 • Jessica Rubinstein

  0458947411

  Toimenkuvaesittely

  Moikka! Oon Jessica, ekan vuoden boomari 🙂 Vapaa-aikaa kuluu aika tehokkaasti Boomi-puuhissa ja taphtumissa, joten muhun varmasti törmäilee pitkin vuotta. Muutoin nautin super paljon live-musasta, mun kymmenistä (keskeneräisistä) taide- ja käsityöprojekteista sekä tietysti läheisten kaa vietetystä ajasta. Myös uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita, ja mulle saakin tulla puhumaan niin huolista kuin niistä elämän kivoista asioista!

 • Pekka Myllynen

  0442058950

  Toimenkuvaesittely

  Moro! Mun nimi on Pekka. Lempinimi Peksi. Oon 22-vuotias, ensinmäisen vuoden boomari ja kotoisin Turusta. Pidän matkustamisesta, avantouinnista ja erilaisista urheilulajeista. Olen erityisesti intohimoinen jalkapallon seuraaja. Tykkään jutella ja tutustua vieraisiin ihmisiin. Minua saa lähestyä koska vain. Kaikesta voi tulla siis matalalla kynnyksellä juttelemaan tai tekstailemaan.

 • Alisa Korko

  0443434053

  Toimenkuvaesittely

  Moi! Oon Alisa, Boomin fuksi -23. Rovaniemeltä kotoisin ja Turku ja Oulu on jo koettu. Vapaa-aikaani kulutan mun hölmön koirani kanssa puuhaillessa, jumpalla ja muuten urheillessa. Ravaan kovin usein Boomin tapahtumissa ja aina saa tulla jutteleen!

Alla vielä hyödyllisiä linkkejä erilaisten palveluiden äärelle sekä harjoituksia, joiden avulla voi etsiä omatoimisesti tukea omaan mielenterveyteensä:

Kriisikeskus Osviitta

Mieli ry:n kriisipuhelin

Sekasin-chat

Solmussa-chat

Mielenterveystalo

Mieli ry:n mielenterveysharjoituksia

Oivan mielenterveysharjoituksia

Tunin opiskelutaitosivuilla perusopiskelijalle suunnattuja vinkkejä opiskeluun ja etäopiskeluun

Tampereen yliopiston Opiskelijan kompassi – verkkopohjainen hyvinvointi- ja elämäntaito-ohjelma

Tampereen yliopiston yhteisten ohjauspalveluiden Ryhmäohjaus-tiedotuskanava

Aalto-yliopiston kaikille avoimet opiskelutaitojen verkkokurssit