Mielenterveys

MIELENTERVEYS

Boomissa toimii opiskelijatukihenkilöitä, joihin voit ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa, oli kyse sitten opiskelusta, uuteen kotikaupunkiin sopeutumisesta, jaksamisesta, arjen rutiineista, liikunnasta, syömisestä tai mistä tahansa hyvinvointiin liittyvästä. Jos sinulla on jotain – mitä tahansa – mikä painaa mieltäsi, voit jutella täysin luottamuksellisesti tukihenkilölle joko kasvotusten tai vaikka WhatsAppin välityksellä. Tukihenkilöt toimivat vapaaehtoisina juuri sinua varten. Muista ottaessasi yhteyttä kertoa esimerkiksi heti ensimmäisessä viestissä, että pyytäisit tukiopiskelijan apua. Jos mieltäsi painaa jokin tai tunnet olosi voimattomaksi, puhu siitä, äläkä jää yksin haasteidesi kanssa.

Opiskelijatukihenkilöt ovat käyneet Mieli ry:n Mielenterveyden ensiapu 2 -kurssin (MTEA-2).

BOOMI RY:N OPISKELIJATUKIHENKILÖT:

Iris Sivonen

Olen Iris, kolmannen vuoden markkinoinnin opiskelija. Vapaa-ajallani harrastan opiskelun vastapainoksi tanssimista, kuntosalilla treenaamista ja musiikin kuuntelemista. Halusin ryhtyä opiskelijatukihenkilöksi, koska tykkään ihmisten auttamisesta. Minulle merkitsee paljon, jos voin omalla panoksellani edistää järjestömme hyvinvointia. Kuuntelen, tuen ja autan mielelläni, oli asia sitten mikä hyvänsä!

Kokemuksia, joista voit saada vertaistukea:
– Läheisen päihdeongelmat
– Läheisen syöpä
– Läheisen kuolema
– Uupumus

050 910 5727
iris.sivonen@tuni.fi

Henrik Sandmark

Olen Henkka, 23-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija Helsingistä. Pääaineeksi valikoituu luultavasti vero-oikeus. Harrastuksiini kuuluu jalkapalloerotuomarointi ja lenkkeily. Hain opiskelijatukihenkilöksi sen takia, että kenellekään ei tulisi sellainen tunne, että ei ole ketään kenelle jutella mieltä askarruttavista asioista.

Kokemuksia, joista voit saada vertaistukea:
– Ajanhallinta
– Läheisten päihdeongelmat

040 047 0220
henrik.sandmark@tuni.fi

Ella Nurminen

Moikka! Olen Ella, toisen vuoden Boomari. Pääaineena minulla on johtaminen, jonka ohella luen markkinointia. Opiskelujen lisäksi vapaa-aikani vietän ystävieni kanssa, milloin minkäkin liikuntalajin parissa. Opiskelijatukihenkilönä haluan auttaa ja antaa vertaistukea, oli kyseessä raskaampi elämänmuutos tai arkinen mieltä askarruttava asia. Olipa asiasi mikä tahansa, minuun voi aina ottaa yhteyttä!

Kokemuksia, joista voit saada vertaistukea:
– Työuupumus
– Itsekriittisyys
– Läheisen menetys
– Läheisen syöpä

040 723 3727
ella.nurminen@tuni.fi

Tuomas Järvelin

Olen Tuomas Järvelin, olen ensimmäisen vuoden opiskelija. Kotoisin olen Alavudelta. Vapaa-aikani kulutan harrastamalla kaikenlaista urheilua.

046 885 0026
tuomas.jarvelin@tuni.fi

Veera Vaine

Moikka kaikki! Mun nimi on Veera. Oon ensimmäisen vuoden boomari ja pääaineeksi mua kiinnostaa ottaa tällä hetkellä eniten vakuutus ja riskienhallinta. Vapaa-ajalla olen harrastanut tanssia (mm. show-tanssia ja reggaetonia) 7-vuotiaasta, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen se on jäänyt toistaiseksi tauolle. Halusin opiskelijatukihenkilöksi, koska haluan olla kanssaopiskelijoille turvallinen keskusteluapu ja vertaistuki.

045 126 0984
veera1.vaine@gmail.com

Jasmin Jämsén

Olen markkinoinnin maisterivaiheen opiskelija, sivuaineina venäjän kieli ja viestintä. Kirjoitan elämänfilosofisia runoja ja runokirjani runot vaikuttavat osaltaan syvälliseen tapaani kohdata maailma. Työskentelen perheeni yrityksissä kulttuurin ja matkailun parissa. Kansainvälisyys on lähellä minua asuttuani ulkomailla yli kahdeksan vuoden ajan. Minulle on tärkeää edistää hyvinvointia ja elämän rikkauden oivaltamista ympärilläni. Miten paljon mahdollisuuksia onkaan meidän jokaisen ulottuvilla! Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämässä vastaan tulevissa asioissa. Olisi mukava keskustella ja tutustua juuri sinuun!

040 753 0126
jasmin.jamsen@tuni.fi

Alla vielä hyödyllisiä linkkejä erilaisten palveluiden äärelle sekä harjoituksia, joiden avulla voi etsiä omatoimisesti tukea omaan mielenterveyteensä:

Sekasin-chat
Tampereen yliopiston Opiskelijan kompassi – verkkopohjainen hyvinvointi- ja elämäntaito-ohjelma
Takaisin ylös