Edustajisto

Vapaaboomarit – boomarit TREYn edustajistossa

YLIOPPILASKUNTA

Tampereen ylioppilaskunta on kaikkien 18 000 Tampereen yliopiston opiskelijan yhteinen edunvalvoja, järjestötoiminnan mahdollistaja, palveluntarjoaja ja yhteisöllisyyden rakentaja. Kaikki me 18 000 opiskelijaa olemme ylioppilaskunta. Yliopistolain mukaan ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiään. Lisää tietoa ylioppilaskunnasta löydät TREYn nettivisivuilta.

EDUSTAJISTO

Edustajisto on 49 jäsenestä koostuva toimielin, joka käyttää ylioppilaskunnan korkeinta valtaa. Se valitsee ylioppilaskunnan hallituksen ja päättää TREYn suurista linjoista, kuten strategiasta, talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Kaikilla TREYn jäsenillä on läsnäolo-oikeus edustajiston kokouksissa. Vaaleissa jokaisella läsnäolevaksi kirjautuneella opiskelijalla on oikeus äänestää ja asettua ehdolle. Edustajistovaalit järjestetään kahden vuoden välein. Seuraavat edustajistovaalit järjestetään marraskuussa 2022.

Lisää tietoa edustajiston toiminnasta ja edustajiston kokousten päätöslistat löytyvät ylioppilaskunnan nettisivuilta.

VAPAABOOMARIT

Vapaaboomarit (VB) on boomareiden oma puolepoliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä Tampereen ylioppilaskunnan TREYn edustajistossa. VB tekee pitkäjänteistä vaikuttamistyötä edustajistossa kauppatieteiden opiskelijoiden hyväksi. Vapaaboomarit ovat ajaneet erityisesti ylioppilaskunnan toiminnan jäsenlähtöisyyttä ja keskittymistä edunvalvontaan sekä vastuullista taloudenhoitoa. Läpileikkaavana teemana on järjestökeskeisyys ja poikkitieteellinen yhteistyö. Nykyisessä edustajistossa istuu viisi VB:n edaattoria ja viisitoista varaedaattoria.

Varsinaiset edaattorit kaudella 2023-24 
Lehtinen, Elina (VB:n ryhmäpuheenjohtaja)
Alajoki, Markus
Aakula, Eveliina (talousvaliokunta)
Räsänen, Juha
Flink, Joonas

Varaedaattorit kaudella 2023-24 
Jylhänkallio, Milla
Rauhio, Ilmari
Uusitalo, Roosa
Liikka, Max
Paljakka, Aaro
Ristilä, Onerva
Nurminen, Amanda
Käki, Petra
Kiiveri, Reetta
Kozmin, Niko
Rajamäki, Henri
Örså, Rasmus
Mäki, Heli
Pohjala, Suvi
Koivula, Jenni

Lisätietoja antaa ja yhteydenottoihin vastaa Vapaaboomareiden ryhmäpuheenjohtaja Elina Lehtinen vapaaboomarit@boomi.fi