Smurffiviikot 2024

SMURFFIVIIKOT 2024

Joko mennään smurffit!?!

Boomi ry toivottaa kaikki uudet Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijat, eli tuttavallisemmin smurffit, sydämellisesti tervetulleiksi Smurffiviikoille! Nyt on aika varata kalenterista päivämäärät 18.8.–6.9., sillä nämä kolme viikkoa tulevat olemaan täynnä huikeaa ohjelmaa lähes joka päivä. Valmistaudu tyhjentämään kalenterisi ja hyppäämään mukaan elämäsi seikkailuun!

Smurffiviikoilla pääset tutustumaan Tampereen upeaan kaupunkiin, kokemaan unohtumattomia opiskelijaelämän kulmakiviä sekä saat elinikäisiä ystäviä. Kampuksen lisäksi pääset tutustumaan esimerkiksi sitseihin ja sillikseen, ja testaamaan myös omaa opiskelijahenkeäsi leikkimielisten kilpailujen myötä! 

Näiden viikkojen aikana yliopisto-opinnot ja opiskelijaelämä tulevat varmasti tutuiksi, ja samalla tutustut ainejärjestöösi Boomiin, Tampereen yliopistoon sekä muihin samanhenkisiin uusiin opiskelijoihin.

Kesäloman viimeiset päivät kannattaa käyttää akkujen lataamiseen, sillä Smurffiviikot tulevat olemaan täynnä uusia ystäviä ja unohtumattomia hetkiä. Nämä viikot eivät ole vain aloitus uudelle lukuvuodelle, vaan ne ovat startti seikkailulle, joka on täynnä naurua ja uusia kokemuksia. Smurffiviikkojen jälkeen onkin varmaa että tiedät, mitä tarkoittaa olla väsynyt, mutta onnellinen. Tervetuloa mukaan, tätä et halua missata!

Alta löydät Smurffiviikkojen päiväkohtaisen aikataulun. Huomioithan, että aikataulu sisältää vain Boomin järjestämät tapahtumat, ja saat tiedot yliopiston järjestämistä orientoivista opinnoista yliopistolta. Yksin ei kuitenkaan tarvitse mitään jäädä pohtimaan, vaan tutorisi ja Boomin hallitus neuvoo sinua kaikessa jo ennen Smurffiviikkojen alkua, eli rohkeasti vaan viestiä jos jokin askarruttaa mieltä!

Boomin tapahtumavastaava Alex Lindh
tapahtumat@boomi.fi

Boomin tutorvastaava Milla Jylhänkallio
kopo@boomi.fi

SMURFFIVIIKKOJEN AIKATAULU

Tarkemmat tiedot tapahtumista julkaistaan 5.8.

Ensimmäinen tapaaminen

Sunnuntai 18.8.

BOOMI RY:N ESITTELY JA REILUSTI SMURFFINA -YHDENVERTAISUUSKOULUTUS

Maanantai 19.8.

BOomsportin liikuntapäivä

Tiistai 20.8. 

Kampuskierros

Keskiviikko 21.8.

ne ekat opiskelijabileet

Torstai 22.8.

bolabrunssi

Perjantai 23.8. 

maisteritapahtuma

Lauantai 24.8.

haalarimyyntikoulutus + smurffiolympialaiset

Maanantai 26.8.

kaupunkisuunnistus ft. staabi ry

Tiistai 27.8. 

Kiertoajelu

Keskiviikko 28.8.

smurffipiknik

Torstai 29.8.

toimihenkilöesittely

Perjantai 30.8. 

maisteritapahtuma

Lauantai 31.8.

eka excu

Maanantai 2.9.

harkkasitsit

Tiistai 3.9. 

ryhmien omaa ohjelmaa

Keskiviikko 4.9.

smurffirace + haalaribileet

Torstai 5.9.

smurffisillis

Perjantai 6.9.