Ota yhteyttä

Ensimmäisen vuoden opiskelijat jaetaan pieniin tutorryhmiin, joten kavereiden löytäminen ei ole turhan hankalaa. Näin ollen jokainen uusi opiskelija tulee saamaan henkilökohtaiset tutorit. Tutorisi tulevat olemaan sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä heinäkuun aikana. Jos elokuuhun mennessä mitään ei ole kuulunut, älä hätäile, vaan ota yhteyttä Boomin koulutuspoliittiseen vastaavaan Nelly Kiviseen (kopo(at)boomi.fi). On mahdollista, että nimesi on hukkunut tiedekunnan ja Boomin välisen tietokatkoksen takia. Ilmoitathan Nellylle myös, mikäli et jostain syystä ota opiskelupaikkaa vastaan tai lykkäät aloittamista.

Opiskeluun liittyvissä kysymyksissä paras vaihtoehto on kääntyä oman tutorin puoleen. Mikäli et vielä tiedä tutoriasi tai hän ei jostain syytä osaa vastata kysymykseesi, voit huoletta kääntyä myös koulutuspoliittisen vastaavan Nellyn puoleen.

Mikäli luvattua VapaaBoomarin smurffinumeroa ei ala kuulua elokuun puoliväliin mennessä, lähetä sähköpostia tiedotusvastaava Nella Lepälle tiedotus(at)boomi.fi tai VB:n päätoimittajalle Essi Pulliselle paatoimittaja(at)boomi.fi, niin saat tuon verrattoman infopaketin suoraan kotiovelle kannettuna.

Muuten opinnoissa askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä joko Boomin koulutuspoliittiseen vastaavaan Nelly Kiviseen (kopo(at)boomi.fi), tai suoraan Tampereen yliopiston henkilökuntaan, joiden tiedot löytyvät täältä. Jos sinulla on kysyttävää yliopiston koulutuksesta ja hakemisesta, ota rohkeasti yhteyttä hakijapalveluihin: hakijapalvelut.tau@tuni.fi tai soita 0294 520 400 (ma-pe klo 12-14).

 

Koko Boomi ry:n hallituksen tavoitat sähköpostilla hallitus(at)boomi.fi. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät myös tästä. Kyseessä on harmiton ja yli-innokas porukka, joten apua löytyy varmasti jokaiseen pulmaan, oli asia sitten pieni tai suuri!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Takaisin ylös