Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Boomi x Staabi Suuri Kaupunkiseikkailu 

27 elo @ 16:15

MILLOIN: tiistaina 27.8. klo 16:15 alkaen
MISSÄ: ympäri Tampereen keskustaa, lähtö Sorsapuistosta
KENELLE: Boomin ja Staabin uusille fukseille ja tutoreille!
MITÄ MUKAAN: voittajamieli + säänmukainen vaatetus 

Uutuudenviehätystä, kaunis alkusyksyinen Tampere, sinivihreät fuksit… jännitystä ja räjähdyksiä on tiedossa, kun jo legendaariseksi perinteeksi muodostunut Boomin ja Staabin Suuri Kaupunkiseikkailu valloittaa Tampereen tiistaina 27.8.! 

Kauppatieteilijät ja hallintotieteilijät pääsevät yhdistämään voimansa ennennäkemättömässä kilpailussa, jossa kuljetaan läpi Tampereen kuuluisien nähtävyyksien, sekä nautitaan uusista tuttavuuksista hauskojen rastiaktiviteettien parissa. Pakkaa mukaasi siis rutkasti seikkailumieltä, nokkeluutta sekä kilpailuhenkeä, ja heittäydy Suuren Kaupunkiseikkailun vietäväksi! 

Tapahtumassa fuksiryhmiä sekoitetaan niin, että jokaisella on sekä tuttuja että uusia tuttavuuksia ryhmässä. Tapahtuma alkaa yhteisellä kokoontumisella klo 16:15 Sorsapuistossa, jonne voi halutessaan jättää tavaroita säilöön. Rastien suoritusaika päättyy 19:30, ja voittaja julkistetaan klo 20 Sorsapuistossa, joka on myös rastikierroksen maali. 

 

Pidetään tapahtuma kaikille turvallisena ja häirinnästä vapaana. Boomilla on nollatoleranssi häirinnälle ja epäasialliselle kohtelulle. Jos kuitenkin havaitset epäsopivaa käytöstä, voit ottaa yhteyttä Boomin häirintätukihenkilöihin. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä TREY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut myös noudattamaan Boomin turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä henkilö tapahtumasta.  

Tiedot

Päivämäärä:
27 elo
Aika:
16:15 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Staabi ry
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Sorsapuisto
Sorsapuisto
Tampere, 33500 Finland