Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Bola 10v. -Synttärijuhlat

10 syys @ 18:30

MISSÄ: Meidän omalla klubilla!
MILLOIN: Tiistaina 10.9., kello 18:30 alkaen
KENELLE: Kaikille boomareille!!
MITEN MUKAAN: Paikalle vaan!
PUKUKOODI: 10v synttärit + haalarit

Mikä yhdistää bileitä, hengailua, kahvihetkiä, asiatapahtumia, infotilaisuuksia, leffailtoja ja kokouksia? No tietenkin joku paikka missä pitää ne! Ja mikä onkaan parempi paikka, kun meille kaikille rakas Pinninkatu 57, jossa pääsemme päivisin nauttimaan Bolan puolella kupit kahvia ja illalla pistämään jalalla koreaksi Klubi57:n musiikin pauhatessa, unohtamatta tietenkään Sauna57:n löylyjä ja karaokehetkiä. Tervetuloa siis juhlistamaan rakkaiden tilojemme 10-vuotis synttäreitä!!!
Laitahan juhlahattu päähän ja tule kilistelemään skumppalasillisia muiden boomareiden, sekä ehkä jopa allianssiksi kutsuttejen ystäviemme kanssa. Janoisimmille kuitenkin kannattaa varata myös OPM.

Pidetään tapahtuma kaikille turvallisena ja häirinnästä vapaana. Boomilla on nollatoleranssihäirinnälle ja epäasialliselle kohtelulle. Jos kuitenkin havaitset epäsopivaa käytöstä, voitottaa yhteyttä Boomin häirintätukihenkilöihin. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä TREY:nhäirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut myösnoudattamaan Boomin turvallisemman tilanperiaatteita. Tapahtuman järjestäjällä on oikeuspoistaa häiritsevästi käyttäytyvä henkilötapahtumasta.

Tiedot

Päivämäärä:
10 syys
Aika:
18:30 - 23:59
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Boomi ry
Sähköposti
hallitus@boomi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Klubi 57
Pinninkatu 57
Tampere, 33100 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto