Tilintarkastusalan harjoittelija – Auditus

Haemme tilintarkastusalan harjoittelijaa Tampereelle.

Auditus Tilintarkastus Oy

Auditus Tilintarkastus Oy on vuonna 1988 perustettu tilintarkastusyhteisö. Toimipaikkamme ovat tällä hetkellä Helsinki, Tampere, Valkeakoski, Hämeenlinna ja Lahti. Tampereella toimistomme sijaiseen Klingendahlin kiinteistössä Pyynikillä.

Auditus Tilintarkastus Oy:n toiminnassa tärkeitä arvoja ovat käytännönläheisyys sekä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita arvostava tapa toimia. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme luoda lisäarvoa ja palvella paremmin. Haluamme olla talouden kumppani, jonka ote on ammatillinen, toimintatapa on joustava ja organisaatio on ketterä.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa pienet ja keskisuuret yritykset, omistajayrittäjät, taloyhtiöt, yhdistykset, säätiöt ja muut yhteisöt. Toimeksiannot liittyvät usein lakisääteiseen tilintarkastukseen, mutta teemme myös muuta talouden ja taloushallinnon konsultointia.

Harjoittelija Tampereelle

Haemme kasvavaan joukkoomme palkallista harjoittelijaa Tampereelle. Harjoittelijana olet mukana käytännön tilintarkastuksissa ja monipuolisissa talouden toimeksiannoissa osana Audituksen tiimiä. Voit olla ehtinyt jo opinnoissa pidemmälle tai olla vasta alkuvaiheessa, koska harjoittelun aikana perehdytämme sinut tilintarkastustyöhön.

Harjoittelujakso ajoittuu keväälle 2025, mutta harjoittelun alkamisesta ja kestosta voimme sopia tilannekohtaisesti. Aiemmin harjoittelussa olleet opiskelijat ovat jatkaneet Audituksella harjoittelun jälkeen työtä tilintarkastuksen parissa.

Auditus Tilintarkastus Oy:ssä pääset osaksi inhimillisen kokoista organisaatiota ja joustavaa työyhteisöä. Mikäli sinua kiinnostaa tilintarkastusalan harjoittelu osana kasvavaa tilintarkastusyhteisöä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää harjoittelusta ja toiminnastamme.

Lisätietoja antaa:

Mikko Riihenmäki

toimitusjohtaja mikko.riihenmaki@auditus.fi

040-542 7747

www.auditus.fi

Hae työpaikkaa olemalla yhteydessä Mikko Riihenmäkeen (yhteystiedot yllä).