VARAPUHEENJOHTAJAN JA TOISEN LIIKUNTATOIMARIN JA UUDISTUNEEN ALUMNITOIMARIN PESTIT

VARAPUHEENJOHTAJAN JA TOISEN LIIKUNTATOIMARIN JA UUDISTUNEEN ALUMNITOIMARIN PESTIT

Boomin hallitus on kokouksissaan 14.10. ja 21.10. päättänyt, että hallituksen ja toimarien työnjaon ja yleisen jaksamisen sekä SporttiAppron ja Projekti A:n pestin haasteisiin pyritään vastaamaan perustamalla erilliset varapuheenjohtajan ja toisen liikuntatoimihenkilön pestit, muokkaamaan alumnitoimihenkilön pestikuvausta yhdistäen alumni- ja mentorointitoimarin pestit sekä muuttamaan aiemmin keväällä valittujen matkatoimihenkilön sekä vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajan toimikaudet vuodelle 2025.

Pestit haetaan yhdessä vuoden 2024 toimijahauissa, eli varapuheenjohtajan pesti hallitushaun aikaan 21.10.-3.11. ja liikuntatoimarin ja alumnitoimarin pestit toimihenkilöhaun aikaan 4.11.-17.11.

VARAPUHEENJOHTAJA

Varapuheenjohtaja muodostaa puheenjohtajan kanssa tiiviin puheenjohtajiston, joiden vastuulla on Boomin operatiivinen arki.

Varapuheenjohtajan tehtävät keskittyvät toimihenkilöiden ja hallituksen hyvinvointiin, jäsenrekisterin hallintaan sekä erilaisten tilausten ja tapahtumien organisointiin sekä Boomin tietohallinnon ylläpitoon. Pesti kattaa monipuolisia hallinnollisia vastuita, joilla varmistetaan sujuva arki ja toiminta järjestössä. Varapuheenjohtajalta vaaditaan hyviä organisointitaitoja, yhteistyökykyä sekä kykyä hallita samanaikaisesti useita projekteja. Koska pesti on uusi, muokkaantuu pestikuvaus varmasti myös tekijänsä ja hallituksen tarpeiden mukaan. Nykyisiä varapuheenjohtajalle kaavailtuja projekteja ovat kuitenkin esimerkiksi viikkotiedotteen ylläpito, Boomi Goes -tapahtumien ja Kylterihallitusten KesäFestin organisointi sekä haalariprojekti.

ALUMNITOIMIHENKILÖ

Alumnitoimihenkilön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa toimintaa Boomin alumneille sekä mahdollistaa boomareiden yhteydenluomista tähän tahoon. Alumnitoimihenkilö johtaa alumnitoimikuntaa, ylläpitää alumnien tiedotuskanavia sekä järjestää syksyllä alumnien rapujuhlat. Vuonna 2025 alumnitoimihenkilön pestiin liittyy myös kevään mentorointiprojekti, jossa työelämässä olevat kaupallisen alan osaajat sparraavat opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoitamme heitä askarruttavissa kysymyksissä. Projekti yhdistyy alumnitoimihenkilön alle pestikokonaisuuden selkeyttämiseksi.

LIIKUNTAPROJEKTI-TOIMIHENKILÖ

Liikuntaprojekti-toimihenkilö on vastuussa syksyn suurimman poikkitieteellisen liikuntatapahtuman, SporttiAppron järjestämisestä. Pestiin kuuluu myös BoomSportin johtaminen yhdessä liikuntatoimihenkilön kanssa. Pestissä vaaditaan kiinnostusta poikkitieteellistä projektinjärjestämistä kohtaan. Projekti muokkaantuu paljon myös tekijänsä mukaan, eli innovatiivisuus ja into tapahtumakonseptin kehittämistä kohtaan edistävät pestissä toimimista.

KEVÄTTOIMIHENKILÖIDEN TOIMIKAUSIEN MUUTOS

Perinteisesti keväällä haetut matkatoimihenkilön ja vuosijuhlatoimikunnan pestit siirtyvät samanaikaiseen hakuun muiden toimihenkilöpestien kanssa. Matkatoimihenkilön toimikausi pysyy kalenterivuoden mittaisena, mutta vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajan pesti muuttuu 15 kuukauden pituiseksi. Toimikaudet muutetaan toimarien ryhmäytymisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kysyttävää uusista tai uudistuneista pesteistä? Voit olla Boomin puheenjohtajaan Millaan yhteydessä Telegramissa @millajylhankallio tai sähköpostitse pj@boomi.fi.