BOOMIN MENTORIKSI 2023?

Olisiko sinulla aikaa ja kiinnostusta lähteä Boomin mentorointiprojektiin mukaan tänä vuonna?  

Mentoreiksi haetaan kauppatieteellisen koulutuksen omaavia tai alan parissa työskenteleviä henkilöitä. Mentoroinnin aikana mentori tarjoaa aktorille näkökulmia opiskelijaa mietityttäviin kysymyksiin, kuten työelämään siirtymiseen, oman urapolun suunnitteluun, graduaiheen pohdintaan tai erilaisten työelämärelevanttien aiheiden pallotteluun. Mentorit puolestaan saavat arvokkaan coaching- ja mentorointikokemuksen lisäksi kontaktin kaupallisen alan tuoreeseen osaajaan sekä muihin mentoreihin. Monet loppuvaiheen opiskelijoistamme asuvat Helsingissä, minkä vuoksi mentoreita pyritään saamaan myös pk-seudulta. Mikäli aktori asuu Tampereella, matkustaa hän mentorointitapaamisiin Helsinkiin.  

Projektissa mentori ja aktori tapaavat maalis-syyskuun aikana noin kerran kuukaudessa muutaman tunnin ajan. Tapaamiskertojen määrä on sovittavissa oman aktorin kanssa henkilökohtaisesti, joten mentorointiprojektin voi oman aktorin kanssa sopia myös 8 kuukautta lyhyemmäksi tai pidemmäksi. Lisäksi projektin aikana järjestetään muutama mentoreille ja aktoreille suunnattu yhteistapaaminen, joissa myös mentorit pääsevät verkostoitumaan keskenään. Mentorointi alkaisi tänä vuonna maaliskuussa ja projektin päättäjäiset sijoittuvat syyskuuhun. 

Mentoreiksi toivotaan työelämän eri vaiheissa ja eri tehtävien parissa työskenteleviä henkilöitä. Aiempaa mentorointikokemusta ei vaadita, vaan prosessi opettaa niin mentoria kuin aktoriakin. Tärkeintä on aito halu auttaa opiskelijaa uransa alkuvaiheen kysymyksissä. Mentorointia varten Suomen ekonomit tarjoavat mentoreille tukiohjeistuksen mentorointiprojektissa toimimista varten.   

Mikäli kiinnostuit, vastaa tähän viestiin, jotta pääsen lähettämään ohjeet sekä linkin profiilin luomista varten. Vastaaminen ei vielä sido sinua projektiin mukaan, vaan voi miettiä osallistumistasi profiilin luomisen päättymiseen asti. Mentorointiprofiilit täytetään omalla alustallaan, jonne oman mentorointiprofiilin pääsee luomaan 23.1.2023 alkaen. Mentorointiprofiili on aikaa luoda 3.2.2023 asti.

Mentoroinnista saa vinkata myös aiheesta kiinnostuneelle kaverille! Lisätietoja mentoroinnista löydät: http://boomi.fi/opiskelu/mentorointi/ 

Keskustelen aiheesta mielelläni lisää esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli haluat lisätietoja tai mieleesi herää mitään kysyttävää.

Ystävällisin terveisin,

Riina Pesälä  
Mentorointitoimihenkilö