Toimihenkilöesittelyt 2023

Annika Aurela – Maisteritoimihenkilö

Boomin maisteritoimihenkilönä Annika pyrkii tarjoamaan maisterivaiheen opiskelijoille kiinnostavia tapahtumia, joiden tavoitteena on maistereiden pitäminen Boomin tapahtumajunan kyydissä. Annika on viidennen vuoden markkinoinnin opiskelija, joka on suunnannut Tampereelle omakotitalojen luvatusta maasta, Espoosta. Annikaa voidaan kuvailla määrätietoisena ja aikaansaavana ihmisenä, joka ei pelkää suoraan asiaan menemistä. Annikaa onkin tituleerattu ainejärjestössä muun muassa lempinimellä Mc Möyhöys, jonka tarkoitusperää voidaan vain arvailla. Jo monet tapahtumat nähnyt Annika on sanojensa mukaan siirtynyt Boomin vanhusporukan kanssa Padelin haltioihin. Annikan mielestä ideaalinen ilta sisältäisikin rentoa hengailua yhdessä ystävien kanssa, kuitenkin lempimuistoaan, vuoden 2020 smurffiviikkoja, lämmöllä muistaen. Annikan mielestä parasta on aikaisin nukkumaan meno, minkä takia sillikset on sijoitettu Annikan tapahtumarankingin kärkeen.

Eveliina Aakula – Alumnitoimihenkilö

Orivedeltä Tampereelle rantautunut Eveliina Aakula hoitaa ainejärjestömme alumnisektoria toimiessaan Boomin alumnitoimihenkilönä. Eve on tuttu näky Boomin toiminnan parissa ja hänet voidaankin nähdä muista huolehtivana äitihahmona, jonka paheisiin lukeutuu muun muassa kuuluisten Noccojen kulutus ja kotikokkauksen vähäinen määrä. Aamuvirkku Eve tykkää vapaa-ajallaan urheilla muun muassa ryhmäliikuntatuntien parissa tai rentoutua hyvän kirjan, kuten Da Vinci -koodin, äärellä. Viidennettä vuosikurssia opiskeleva Eve kokee alumnitoimihenkilön tärkeimmäksi tehtäväksi sen, että jo valmistuneet boomarit pääsevät kerääntymään yhteen myös valmistumisen jälkeen. Tämä onnistuu esimerkiksi perinteisissä rapujuhlissa, joka lukeutuukin yhdeksi Even lempitapahtumista sillisten lisäksi.

Aleksi Koskela – Projektitoimihenkilö

Aleksi “Kossu” Koskelan persoonaa voi kuvailla sanoin “asiallinen mutta yllättävän hauska”. Ainakin, jos hänen toimaripariinsa on luottaminen. Neljännen vuoden laskentatoimen opiskelija on alkujaan kotoisin Riihimäeltä, mutta nauttii nykyään Tampereesta täysin siemauksin. Vaikka kanssaopiskelijat unohtelevat palauttaa koulutöitä, soittaa äidille takaisin tai maksaa laskuja, Aleksi ei tällaiseen sorru. Aleksi sen sijaan unohtaa mennä nukkumaan. Tämän narkoleptikon vastakohdan unirytmi, tai sen puuttumattomuus, on kuitenkin poikinut tuloksia ja kandikin tuli saatua yön aikana pakettiin. Vapaa-ajalla Aleksin voi bongata harrastamasta lähes mitä tahansa urheilua, lajista riippumatta. Toiminnan miehenä Aleksi nauttii tekemisestä ja itsensä toteuttamisesta, minkä vuoksi kiskotoimarin pesti sopii hänelle kuin take away-muki boomarin käteen. 

Karim Sarpola – Projektitoimihenkilö

“Ne kutsuu mua koiraks” olisi luonteva valinta Karim Sarpolan tunnusbiisiksi, sillä koira on yksi tämän toisen vuoden boomarin lukuisista lempinimistä sekä hänen toteemieläimensä. Pääaineenaan taloustiedettä lukeva Karpsu syttyy luonnosta, jalkapallon seuraamisesta ja musiikista. Lähellä Gerreron sydäntä on myös mökkeily, mieluiten Himotuksen muodossa. Jos haluat pitää Koiran tyytyväisenä, älä häiritse häntä turhilla lappusilla, sillä vaalikampanjointi saa savun nousemaan tämän normaalisti niin rennon ja hyväntuulisen kiskotoimarin sieraimista. Pyhäjoelta kotoisin oleva vitsiniekka viettäisi ideaalin päivänsä hyvässä seurassa nauttien urheilusta, ruuasta ja kauniista säästä. Karimin tulevaisuuden haaveena on nousta aikamiehenä pitkän työpäivän jälkeen ratikkaan ja ihmetellä haalarikansaa KiskoFestin juhlavuotena. 

Essi Sarvilinna – Matkatoimihenkilö

Boomarit laineille sekä ilmaan siivittää ensi lukuvuonna Estonian Business Schoolinakin tunnettu Essi Sarvilinna. Yritysjuridiikkaa ja vero-oikeutta opiskeleva toisen vuoden boomari rakastui Ruotsin Excuun jo fuksisyksynään ja päätti, että kapteenin hattu tulee koristamaan hänenkin päätään. Pääkaupungin kiireessä kasvaminen on jättänyt Essille rivakan kävelytyylin. Stadin slangia, sen sijaan, ei hänen suustaan kuule. Essiin kannattaa olla yhteydessä, mikäli kaipaa apua aikataulujen suunnittelussa, sillä yhdellätoista eri värillä koodattu kalenteri pitää tarkasti Essin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Erityisesti tietokirjojen ystävänä Essi on intohimoinen sekä kirjojen lukemisesta että ostamisesta, jotka ovat Essin mukaan kaksi täysin eri harrastusta. Mitä parhaaseen tapahtumaan tulee, jopa Rexcu joutuu nöyrtymään Pesiskeiton edessä.

Viljam Wacklin – Liikuntatoimihenkilö

Liikuntatoimihenkilömme Viljam pitää huolen siitä, että boomareilla pysyy liikunnallinen puoli monipuolisena ja hauskana. Yhdessä Boomsport-jaoston kanssa liikuntatoimihenkilö järjestää muun muassa lajikokeiluja, viikoittaisia palloiluvuoroja ja erilaisia liikuntatapahtumia. Viljam on kotoisin entisestä Suolahden kaupungista, mikä on nykyään osana Äänekoskea. Lukuisia lisäkysymyksiä välttäen, Viljam sanookin kaikille vain olevansa äänekoskelainen. Edelleen pieni keskisuomalainen venyyytys kuuluu Viljamin puheessa. Rakkaalta lapselta löytyy monta nimeä, kuten Vilkku, Vengjam ja Suola. Viimeinen viittaa siihen, että Viljamille häviö voi olla välillä katkera asia. Hän kuvaileekin itseään kilpailuhenkiseksi persoonaksi ja se myös selittää hänen intohimoaan urheilua kohtaan. Mitä liikuntaan tulee, hän tykkää sählyn pelaamisesta ja kesäisin skeittaamisesta. Boomin tapahtumista hänelle mieluisin on syysvaellus, missä yhdistyy hänen rakkautensa liikuntaa kohtaan ja ystävien kanssa ajan viettäminen.

Hanna Nykopp – Päätoimittaja

Toisen vuosikurssin boomari Hanna Nykopp toimii tämän vuoden päätoimittajana. Päätehtävänään hän pitää huolta, että viisi kertaa vuoden aikana julkaistava VapaaBoomari sisältää mielenkiintoista ja vaihtelevaa sisältöä, mikä viihdyttää boomarikansaa Bolan sohvilla. Julkaisupäivänä päätoimittajan tehtäviin kuuluu myös lehden postitus yhteistyökumppaneille ja muille ainejärjestöille sekä huolehtii, että VB löytyy luettavana myös Issuussa.  Hanna on Riihimäen kasvatti ja kokee pienellä paikkakunnalla asumisen vaikuttaneen hänen itsenäisen luonteensa omaksumiseen. Lapsuudenkotinsa oli keskellä metsää ja lähin sosiaalinen kontakti oli naapurissa olevan tallin eläinkunnan jäsenet. Se on tehnyt Hannasta itsenäisen ihmisen, joka viihtyy hyvin omassa seurassa, mutta rakastaa myös viettää ystäviensä kanssa aikaa. Kavereille Hanna on ryhmän äiti, joka pitää huolen siitä, että kaikilla on hauskaa. Vapaa-ajallaan Hannan löytää tekemistä vaihtelevasti erilaisista aktiviteeteista, yleensä salilla käyden tai kaverin kanssa tennistä pelaillen. Viihteelle vaihdettaessa Hannan yleensä löytää sitsipöydästä laulamasta tai sillikseltä bailaamasta.  

Ilari Salmi – Häirintätukihenkilö

Neljättä vuosikurssia johtamisen pääaineessa opiskeleva Ilari, joka kertoo olevansa ”pääkaupunkiseudulta” mieluummin kuin Keravalta, on toinen Boomin häirintätukihenkilöistä. Hänen mielestään häirintätukihenkilön pestissä tärkeintä on puuttua epäasialliseen kohteluun ja tarjota häirintää kohdanneille boomareille tukea, sekä luoda turvallinen ilmapiiri. Tämä suklaasilmäinen ja nappinenäinen kulttuuriharrastaja on intohimoinen kierrättäjä, jonka unelmailta sisältää kävelyä palmujen alla ja dinnerin, mutta ei rannalla, jotta ruoka säästyisi hiekalta. Älyttömän tehokkaan ja hyvätuulisen Ilarin mukaan harrastus on sellainen, missä vain lapset käyvät. Hän kuitenkin saunoo säännöllisesti ja käy teatterissa, vaikka ei sitä harrastukseksi laskekaan. Ilari on hauska, ottaa elämän rennosti ja huomioi kaikkia, mutta ei ymmärrä, miksi jotkut käyttävät rannekelloa.

Jenna Ruotsalainen – Häirintätukihenkilö

Boomin toisena häirintätukihenkilönä toimii tänä vuonna tämä kolmannen vuosikurssin johtamisen opiskelija Jenna, joka pitää hyvinvoinnin tavoittelusta ja treenaamisesta. Hänelle pestissä tärkeintä on luotettavuus, joka on koko toiminnan pohja ja vaikuttaa siihen, millaisella kynnyksellä ihmiset voivat ottaa yhteyttä. Jennan toteemieläin on voimakastahtoinen leijona ja hänen ideaali iltansa sisältäisi hyviä ystäviä, hyvää ruokaa ja mehukkaita keskusteluja. Tällä häirintätukihenkilöllä on ystäviensä mukaan rauhallinen ja eettinen ajatus kaikessa mitä tekee, mutta lupsakaksi ei Savolaisuutensa vuoksi voi kutsua. Jennan lempitapahtuma on sitsit, sillä siellä saa olla uusien ihmisten kanssa ja ilman puhelinta.

Riina Pesälä – Mentorointitoimihenkilö

Boomin mentoroinnista huolehtii tänä vuonna kevättä odottava ja kavereidensa mukaan höntti, Riina. Mentorointiprojektissa opiskelijat pääsevät verkostoitumaan ja näkemään työelämää, jolla voi olla merkittävä vaikutus oman uran kehittymiseen ja suunnitteluun. Riinan mukaan pestissä onkin tärkeintä tarjota monipuolisesti erilaisia mentoreita opiskelijoille ja auttaa heitä sen kautta löytämään kiinnostavia uramahdollisuuksia. Riina innostuu urheilusta, kitaran soiton harjoittelusta ja elämän perusasioiden hehkuttamisesta. Parasta aamuissa on esimerkiksi rapsakka paahtoleipä hyvillä täytteillä. Hänen mukaansa haalarimerkkejä ei ole pakko ommella, jos ei jaksa, mutta silloin niitä ei myöskään saa viedä ompelimoon. Riinan toteemieläin on koala, sillä ne ovat pehmoisia ja kilttejä, sekä muistuttavat häntä vuodestaan Australiassa.

Elina Lehtinen – VB-ryhmäpuheenjohtaja

Neljättä vuottaan opiskeleva Elina Lehtinen toimii Vapaaboomareiden eli TREY:n boomariedustajien ryhmän puheenjohtajana. Kyseinen edustajistoryhmä ajaa kaikkien boomareiden etua Tampereen ylioppilaskunnassa. Tähän pestiin hänet valittiin edustajistoryhmän toimesta. Elina asettui ehdolle tehtävään, sillä VB-ryhmäpuheenjohtajana pääsee paitsi vaikuttamaan enemmän ylioppilaskunnan toiminnassa, myös verkostoitumaan poikkitieteellisesti. Sysmästä kotoisin oleva Elina odottaakin verkostoitumista poikkitieteellisesti sekä muiden kylterivaikuttajien kanssa. Eniten hän kuitenkin odottaa monien muiden boomareiden tavoin vappua. Elinalla on myös muita syitä odottaa kevään tuloa, sillä hänen perheeseensä saapui uusi tulokas: pieni sydämiä sulattava koiranpentu. Kuka nyt ei haluaisi päästä seuraamaan karvaisen ystävän kasvua?

Milla Jylhänkallio – Vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtaja

Krääkkiön pienestä, mutta ihastuttavasta 200 hengen kylästä ponnistava Milla Jylhänkallio toimii Boomin 56. vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajana. Tehtävässään Milla vastaa ensi vuoden vuosijuhlien sekä niitä edeltävän viikon tapahtumien toteuttamisesta. Toista vuottaan opiskeleva Milla toimi kuluneen lukuvuoden aikana toisena sillisvastaavana vuosijuhlatoimikunnassa. Se oli kipinä, josta syttyi hurmioitunut rakkauden tuli vujuja kohtaan ja joka ajoi hänet hakemaan vujutoimikunnan pujeenjohtajaksi. Eniten Milla odottaa tietysti vujuviikkoa, joka on verrattavissa vain Krääkkiön navettakirppiksen aiheuttamaan riehaan. Lisäksi kiikareissa on yhteistyö uuden vuosijuhlatoimikunnan ja ensi vuoden smurffeista koostuvan vujustaffin kanssa.

Tea Vesslin – Kansainvälisyystoimihenkilö

Kansainvälisyystoimihenkilö Tea Vesslin haki pestiinsä, sillä halusi antaa vaihto-opiskelijoille makua suomalaisesta opiskelijaelämästä. Kv-toimarina Tea johtaa kv-tutoreita ja suunnittelee tapahtumia, joihin vaihto-opiskelijatkin pääsevät mukaan. Erityisen ylpeä Tea on alkuvuoden englanninkielisistä suomijuntti-sitseistä, vaikka onkin itse kaukana juntista. Kolmannen vuoden opiskelija Tea on Helsingistä ja boikotoi padelia, harrastaen sen sijaan thainyrkkeilyä. Jotta tulevilla ottelupareilla olisi mitään mahdollisuuksia, kerrottakoon tiedostelutietona Tean pitävän eniten potkimisesta. Tea on myös erittäin kova koiraihminen. Koirakuiskaajaksikin itseään tituleeraava Tea ei tällä hetkellä ole koiraa itselleen hankkimassa, mutta pääsee viettämään karvatassujen kanssa aikaa perheensä koiran Lulun ansiosta.