Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Bolabrunssi 

23 elo @ 10:00

MILLOIN: Perjantai 23.8. klo 10.00 ryhmät 1-9 & klo 12.00, ryhmät 10-15 + maisterismurffit + vaihto-opiskelijat
MISSÄ: Klubi 57
MITEN MUKAAN: Smurffipassilla 

Ekojen bileiden jälkeen on hyvä tulla viettämään aamupäivää ainejärjestötiloillemme ja muistelemaan kavereiden kanssa edellisen illan bileiden tapahtumia. Boomin tapahtumajaosto Rottakopla on valmistellut uupuneille juhlijoille maittavan brunssin, minkä äärellä pystyy palautumaan hyvin ensimmäisestä viikosta. 

Tapahtuma on jaettu kahteen aaltoon niin että 10.00-12.00 ryhmillä 1-9 on mahdollisuus tulla nauttimaan pöydän antimista & 12.00-14.00 ryhmillä 10-15, maisterismurffit sekä vaihto-opiskelijoilla on mahdollisuus tulla syömään.  

Tule siis herkuttelemaan ja viettämään rennon hyväntuulista perjantaita kanssa smurffien kanssa! 

 

Pidetään tapahtuma kaikille turvallisena ja häirinnästä vapaana. Boomilla on nollatoleranssi häirinnälle ja epäasialliselle kohtelulle. Jos kuitenkin havaitset epäsopivaa käytöstä, voit ottaa yhteyttä Boomin häirintätukihenkilöihin. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä TREY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut myös noudattamaan Boomin turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä henkilö tapahtumasta.  

Tiedot

Päivämäärä:
23 elo
Aika:
10:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Boomi ry
Sähköposti
hallitus@boomi.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Klubi 57
Pinninkatu 57
Tampere, 33100 Finland
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto