Tutoresittelyt 2021

Esittelyssä Boomin tutorit 2021!

 

Moikka uudet smurffit 2021! Tässä jutussa pääsette tutustumaan vuoden 2021 tutoreihin – he johdattavat teidät Boomin ja smurffiviikkojen syövereihin aivan pian! Tutoreiden puoleen voitte aina kääntyä kysymyksienne kanssa, ja he vastaavat kinkkisiinkin kysymyksiin enemmän kuin mielellään. Tutorit ovat tukenanne, kun tutustutte opiskelijaelämään ja nautitte ensimmäisestä opiskelijasyksystänne Tampereen yliopistossa.

Täältä löydätte myös juuri teille, uusille opiskelijoille, suunnatun SmurffiVB:n. VapaaBoomari on meidän oma ainejärjestölehtemme, ja SmurffiVB on teille omistettu numero täynnä hyödyllistä tietoa tulevasta. Kahlaa siis lehti huolella läpi ja tutustu omiin tutoreihisi – pian nähdään!

 

Ryhmä 1

Ilari Österman

Moro uudet smurffit!

Meikäläinen on Ilari ja alunperin oon Vantaalta kotosin. Oon 22-vuotias ja nyt toista vuotta alottelen täällä Boomissa. Tampereelle oon kotiutunut erittäin hyvin ja toiselta vuodelta ootan erittäin paljon uusiin opiskelijoihin tutustumista!

Tykkään käydä salilla ja lenkkeillä sen minkä kerkiän sekä sillon tällön tulee myös viulua ja kitaraa soiteltua! Toki kavereiden kanssa vietän aikaa kans mahollisimman paljon.

Ei kannata turhia stressata opiskelujen alkua sillä smurffiviikkojen jälkeen ainakin ite tunsin olevani tosi tervetullut tähän upeaan yhteisöön nimeltä Boomi.

Onnittelut vielä uudesta opiskelupaikasta ja nähään smurffiviikoilla!

 

Veeti Anttila

Moro! Onnittelun mun puolesta kouluun pääsystä!

Oon Veeti, oon 22-vuotias ja kotoisin Suomen ehdottomasti aurinkoisimmasta kaupungista eli Naantalista. Alotan syksyllä toisen vuoden opinnot Boomissa. Pääaineeksi aion valita vakuuttamisen ja riskienhallinnan. Mielenkiinnonkohteena ehdottomasti urheilu ja siitä voikin aina tulla juttelemaan niinkuin mistä tahansa muustakin!

 

 

 

 

 Amanda Nurminen

Moikka moi! Olen Nurmisen Amanda, Kangasalta kotoisin oleva neljännen vuoden yrityksen johtamisen opiskelija. Jokunen vuosi on siis kokemusta yliopistosta ja Boomista takana. Tämän kokemuksen suhteellisen syvällä rintaäänellä yritän sitten teitä uusia smurffeja opastaa yliopistoelämän saloihin. Valmistele siis ihmeessä hyvä kysymyspatteristo. Tyhmiä kysymyksiä ei ole ja jos en tiedä vastausta, selvitän kyllä homman.
Boomissa olen toiminut vuju-staffissa, rottakoplassa sekä hallituksessa. Hommien nimet saattavat kuulostaa aivan järjettömiltä, mutta eiköhän homma selviä, kun sinne asti tutorointia päästään. Ei siis huolta! Koulun ja Boomi-juttujen ohella tuhlaan aikaani kirjoihin, golfiin, taekwondoon ja kavereiden kanssa hengailuun. Listaa voisi jatkaa, mutta eiköhän me tutustuta paremmin pian. Nähdään siis kohta. Muista pakata seikkailumieli mukaan!

Ryhmä 2

Kauri Hyppönen

Morjesta!

Oon Kauri Hyppönen, 22-vuotias kohta 4.vuoden boomari ja ehkä joskus vielä kauppatieteiden kandidaatti. Pääaineena opiskelen vero-oikeutta ja yritysjuridiikkaa, jota voin kyllä lämpimästi suositella kaikille. Tampereelle oon tullut tuolta kaukaa susirajalta Joensuusta ja Pohjois-Karjalan murre saattaakin silloin tällöin kuulua myös puheesta. Tampereella oon viihtynyt hyvin ja sitä voinkin pitää nykyään rakkaana kotikaupunkinani.

Opiskeluaikaani Tampereella on mahtunut kaikenlaista. Vaikka en aluksi ajatellut, että innostuisin järjestötoiminnasta niin olen ollut mukana monessa hommassa. Ensimmäisenä vuonna olin mukana Klubijaostossa ja toisena vuotena Royal Staffissa. Lisäksi olen ollut vero-oikeuden ja yritysjuridiikan opiskelijoiden järjestössä yrityssuhdevastaavana sekä tapahtumavastaavana. Välillä työelämä vei mukanaan, jolloin keskityin pääasiallisesti opiskelujen sijaan töihini Verohallinnolla. Oon myös ainejärjestömme tilojen Boomilaakson sohvien ja opiskelijatapahtumien armoton suurkuluttaja.

Ootan innolla jo syksyä ja että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin! Voiaan sitten jutella vaikka futiksesta, musiikista tai elämän iloista ja suruista. Vinkkinä vielä kokeneelta konkarilta, että kannattaa rohkeasti lähteä kokeilemaan uusia asioita, vaikka aluksi jännittäisikin.

Tervetulloo kaikille immeisille ja pijettää yhessä sitte hauskkaa!

 

Valentina Kušel

Moikka!

Ihan ekaksi superpaljon onnea opiskelupaikasta!

Mä oon Valentina, 22- vuotias toista opiskeluvuotta aloittava boomari. Opinnoissa mua kiinnostaa eniten markkinointi ja johtaminen, ja näiden parista löytyykin varmasti tuleva pääaineeni.

Oon alun perin kotoisin Salosta, mutta mikään paikka ei oo tuntunu vielä yhtä kodilta kuin Tampere. Kun muutin Tampereelle, en tuntenut koko kaupungista ketään. Tämän vuoksi opiskelun aloittaminen luonnollisestikin jänskätti. Haluun kuitenkin kertoo, että jännitys on ollut ihan turhaa ja boomissa oon päässy tutustumaan upeisiin tyyppeihin ja saanut kokea ihan huippukokemuksia. Yhtään asiaa suurentelematta, smurffiviikot lukeutuu mun elämäni parhaisiin hetkiin, joten oon varma että saadaan teillekin aikaan aivan unohtumaton kokemus.

Opiskelujen ohella tykkään tehdä kaikenlaista kavereiden kanssa ja oon muutenkin tosi aktiivinen tyyppi ja lähden helposti kaikkeen mukaan. Parasta on ihmisiin tutustuminen joten, jos kaipaat jutteluseuraa tai sulla on kysyttävää niin mua voi tulla aina nykäsemään hihasta! Oon myös päässyt mukaan boomin yrityssuhdejaostoon ja siellä hoidetaan boomin yrityssuhteita ja päivitellään boomibusiness- instatiliä.

Odotan jo innolla, että päästään järkkää teille elämän ikimuistoisemmat smuffiviikot. Toivottavasti nähdään teistä mahdollisimman moni!

 

Veera Vaine

Hellou!

Mun nimi on Veera ja tutoroin yhdessä valovoimaisten Kaurin ja Valentinan kanssa teitä ryhmän 2 ihanat smurffit! Onnittelut, oot päässyt ryhmän numerosta huolimatta ihan ykkösryhmään ja ykkösseuraan, joten luvassa on timanttiset smurffiviikot ja smurffivuosi. Heti alkuun sekaannusten ja väärinymmärrysten ehkäisemiseksi tai ennakoimiseksi mainittakoon se, että oon puolet Boomin ainoasta kaksosparista. Kuulemma kovin samannäköisiä ollaan, joten ei tarvitse pelästyä näkevänsä kahtena, se on mä ja Riina. Molemmat ollaan kuitenkin mageita tyyppejä.

Mutta sitten musta enemmän. Oon elämässä isosti nautiskelija. Hyvin pitkälle parasta, mitä tiedän, on aamupala. Ihan ykkösjuttu, oikeesti!! Lähen siis anyday just sun kanssa nauttimaan päivän parhaasta ateriasta. Lähden kyllä myös heti alpakkafarmille, juustotiskille tai East Asia Markettiin, jos kutsu käy. Olen Boomissa opiskelijatukihenkilö, ja mun puoleen voi kääntyä elämän myrskyissä ja tyrskyissä. Ja muutenkin. Opiskelu korona-aikana vaatii ylimääräistä huolenpitoa omasta jaksamisesta, ja mulle sosiaalisena tyyppinä fuksivuonna tosi keskeiseksi voimavaraksi nousi oma kaveripiirini, jonka pitkälti tapasin fuksiviikoilla. Haluan tukea teitä sellaisen saamisessa.

Mulla on huono suuntavaisto, mutta sen tiedän, että smurffiviikoilla on vain yksi suunta. Nopeammin.

 

Ryhmä 3

Ciia Korkeamäki

Heippa smurffit!

Mä oon 20-vuotias Ciia (Kiia vai Siia? molemmat.) ja alottelen tokan vuoden opintoja täällä Tampereella. Muutin tänne vuosi takaperin lukion loputtua Vantaalta, josta oon alunperin kotosin. Pääaineekseni ajattelin ottaa johtamisen, mutta oon lukenut ekana vuonna vähän sitä sun tätä ja kaikki aineet on ollu kyllä tosi jees! Etäily sen sijaan ei oo ollut aina niin jees, mutta eiköhän tähänkin tuu pian muutos.

Koronasta huolimatta oon saanut Boomista ihania kavereita ja Tampere on ku koti mulle. Jos teille tulee mitä tahansa kysyttävää tai tarvitte vaikka Tampere-guiden avustusta, niin tulkaa ihmeessä jutteleen.

Onnittelut kaikille vielä uudesta opiskelupaikasta ja ottakaa kaikki ilo irti tulevasta opiskeluajasta. Etenkin tulevista smurffiviikoista, koska sieltä ne omat ekan vuoden parhaat muistot on. Tsemppiä syksyyn, kohta mennään!

 

Alex Lindh

Moikka smurffit!

Ensinnäkin isot onnittelut uudesta opiskelupaikasta ja tervetuloa Suomen parhaaseen opiskelijakaupunkiin!

Meikäläinen on Alex, mut näin kavereiden kesken ’Lindi’ ja oon 23-vuotias toista vuottani aloitteleva boomari. Kotoisin oon pääkaupunkiseudulta ja lukioni kävin Tilussa, joten näin vuoden vasta täällä asuneena olen varmaan ihan yhtä eksyksissä Tampereella kuin tekin, mutta ei se mitään sillä yhessä päästään sitten toivottavasti oppimaan. Opiskelussa pääpaino itselläni on markkinoinnin ja johtamisen opinnoissa.

Koko elämäni olen urheilua eri tasoilla ja lajeissa harrastanut ja samoissa puuhissa viihdyn myös vapaa-ajallani. Loput ajastani sitten pyrinkin käyttämään kavereihin ja/tai boomin toimintaan ja tapahtumiin niin eiköhän jokaisen kanssa jossain törmätä ja aina saa seuraan liittäytyä.

Tuleva syksy ja vuosi varmasti jännittää monella tapaa kun edessä on mahdollisesti uusi kaupunki ja uudet kaverit puhumattakaan vallitsevasta tilanteesta, mutta takaan, että oikeanlaisella asenteella ja hyvällä huumorilla tästä saadaan teillekin jokaiselle ikimuistoinen syksy hoidettua. Joten vielä kerran tervetuloa ja jos missään kohtaan tulee mitään mieleen niin ei muuta kun nykäisemään oikeasta tai digitaalisesta hihasta!

 

Taru Juhantila

Moikka kaikille!

Ja tervetuloa Tampereen yliopistoon kauppatieteiden opiskelijaksi. Mun nimi on Taru ja oon neljännen vuoden opiskelija – käytännössä siis akateemisen iän kannalta jo jonkinlainen seniori. Mutta kyllä multa vielä sen verran löytyy virtaa, että pääsette ekspertin (siis mun) johdatuksella tutustumaan opiskelijaelämän saloihin.

Oon 22-vuotias ja kotoisin Suomen elektroniikkatuotannon entisestä pääkaupungista, Salosta. Pääaineena mulla on vakuutus ja riskienhallinta ja mut löytää myös kyseisen pääaineen ainejärjestön hallituksesta projektivastaavan hommista.

Multa voi aina tulla kysymään mitä vaan, ja mä vastaan mitä vaan! Oon opiskellu tässä yliopistossa jo ennen koronaa, joten reittiohjeita oikeisiin luentosaleihin on myös jaossa, jos niitä sattuu tarvitsemaan. Ootan jo innolla, että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin. Nähdään smurffiviikoilla!

 

 

Ryhmä 4

Sofia Knuutila

Moikka kaikille uusille smurffeille ja lämpimästi tervetuloa Boomiin ja Tampereelle! Huikeen valinnan ootte tehny niin alan kuin opiskelukaupungin suhteen.

Mun nimi on Sofia ja nyt syksyllä starttaa mun neljäs vuosi opintoja täällä. Alun perin oon Pohjanmaalta tänne rantautunut. Vaikka oonkin vähän jo tällanen akateeminen vanhus niin koitan parhaani mukaan pysyä menoissa mukana!

Pääaineeksi mulle on valikoitunut vakuutus ja riskienhallinta ja oon opiskellut tilastotieteitä sivuaineena. Mut löytää myös vakuutuksen ja riskienhallinnan ainejärjestön, Tariffin, hallituksesta, jossa toimin toisena projektivastaavana.

Vapaa-aikaa pitkälti vietän punttisalilla joka on ollu mulle jo mun ajanviettolistan kärkikastissa ihan teinistä asti. Oon myös iso musafani ja tullut aikanaan soiteltua moniakin soittimia ja laulettua monissa eri bändeissä.

Ihan mahtavaa saada teidät osaksi tätä jengiä ja ootan jo innolla että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin!

 

Jeremias Joutsensaari

Moikka uusi smurffi ja onnittelut opiskelupaikasta!

Mun nimi on Jeremias. Oon 21-vuotias toisen vuoden boomari, ja Tampereelle oon tullut tuosta naapurista Kangasalta.

Opiskeluissa on tullut vastaan paljon mielenkiintoisia kursseja ja ongelmaksi on muodostunut lähinnä se miten saan ne mahdutettua tutkintoon. Pääaineekseni oon kaavaillut laskentatointa. Toisaalta vielä opiskeluakin kiinnostavampia ovat olleet Boomin tapahtumat aina sitseistä kopokeskiviikkoon. Suosittelen myös teille smurffeille rohkeasti eri tapahtumissa (myös niissä asiapitoisissa) käymistä, sillä sieltä niitä samanhenkisiä kanssaopiskelijoita löytää!

Mulle tärkeitä juttuja vapaa-ajalla on pitkät lenkit, ne aamut kun ehtii juoda santsikupin kahvia ja metsässä kartta kädessä säntäileminen. Oon ylipäätään aika urheiluhullu kaveri ja yllättäen mut löytääkin myös Boomin liikuntajaosto BoomSportista. Tosin pakko todeta, että yhtälailla mut voi löytää myös aamuneljältä Bolan neukkarista yhteislauluja vetämässä.

Malttamattomana syksyä ja teidän tapaamista odottaen

Jeremias

 

Aaro Paljakka

Moikka uudet smurffit!

Ensinnäkin suuret onnittelut opiskelupaikasta, olette tehneet loistavan valinnan!

Mun nimi on Aaro ja ikää löytyy 22 vuotta. Pirkanmaalla oon asustellut koko elämäni, nuoruuteni Ylöjärvellä ja sittemmin oon muuttanut Tampereelle. Vapaa-ajallani seuraan eri urheilulajeja aktiivisesti, joten tuu nykäseen hihasta niin voidaan jauhaa lajista kuin lajista! Kun olen itse liikkeellä, aika kuluu kuntosalin, lenkkeilyn, erilaisten pallopelien ja frisbeegolfin parissa.

Opiskeluvuosia Boomissa on takana vasta yksi, mutta siihen on mahtunut jo monia ikimuistoisia hetkiä! Tutoroinnin lisäksi lähdin heti Boomin jaostotoimintaan mukaan. Projektitiimi Royal Staffin kanssa järjestämme syksyllä (koputtaa puuta) Suomen suurimman opiskelijapahtuman, Hämeenkadun Appron, sekä Särkän Märkän. Jaostohommissa oon päässy tutustumaan aivan huikeisiin ihmisiin sekä tehnyt paljon asioita joita luentosaleissa ei pääse kokemaan.

Ottakaa siis kaikki ilo irti syksystä ja tulevista opiskeluvuosista! Verkostoitukaa, nauttikaa laadukkaasta opetuksesta sekä vapaa-ajan tapahtumista ja mikäli yhtään kiinnostaa, hakekaa erilaisiin pesteihin, joita Boomissa on tarjolla runsaasti.

Turvavyöt kiinni, Smurffiviikkoilla nähdään!

 

Ryhmä 5

Okko Kilpinen

Moro! Onnittelut koulupaikasta, mukava päästä tutustuu teihin kaikkiin! Mä oon 22-vuotias espoolaislähtönen kolmatta vuotta starttaileva boomari. Tampereella oon asunut siis nyt kaksi vuotta ja kaupunkiin oon kyllä kovasti tykästyny! 

Pääaineena opiskelen taloustiedettä, joka oli oikea valinta. Opiskeluihin kauppiksessa oon muutenkin ollu tosi tyytyväinen vaikka hetken mielijohteesta tänne yhteishaun vikana päivänä hainkin. Päätin ens keväänä lähtee vaihtoon Belgiaan ja kevättä ootan jo innolla! Sitä ennen tehään kuitenkin teiän fuksisyksystä ikimuistonen. 

Harrastuksiin kuuluu monet urheilulajit ja vielä useammat penkkiurheilulajit. Tykkään aktiivisesta elämäntavasta: hengata kavereiden kanssa, urheilla, matkustella ja joskus vähän juhliakkin. Opiskelujen ohella kannattaa lähtee kaikkeen siistiin mukaan ja suosittelen osallistumista mahollisimman moniin tapahtumiin! Mua voi tulla repii hihasta millo vaa oli sitte mitä vaan kysyttävää tai kommentoitavaa. Tosi jees vihdoin päästä tapaa teiät, tervetuloa!

Arina Kankaanrinne
Moikka smurffit ja onnea koulupaikasta! Mun nimi on Arina ja oon 19-vuotias nyt toista vuotta aloittava boomari. Oon kotoisin Helsingistä mutta noin puolitoista vuotta sitten päätin vähän seikkailla ja hakea opiskelemaan Tampereelle. Enkä voisi olla tyytyväisempi. Pandemiasta huolimatta Mansesta on tullut mulle koti, oon saanu huikeita ystäviä ja tietysti ihan superisti muistoja. Fuksi ollaan vaan kerran, joten varmistetaan et just teidän vuosi on yhtä magee!
Haaveilen tekeväni tulevaisuudessa töitä verotuksen parissa ja pääaineekseni aijonkin valita vero-oikeuden. Ennen työelämästä haaveilemista haluan kuitenkin vielä nauttia täysillä elämästä boomarina ja seikkailla maailmalla vaihto-opiskelun merkeissä. Urheilutaustaa multa löytyy mut nykyään oikeastaan vaan höntsäilen säbää ja lenkkeilen. Suurin osa mun ajasta menee opiskeluista huolimatta kuitenkin kavereiden kanssa hengaillessa ja kovasti odotankin jo syksyä ja tapahtumia. Oli tilanne maailmalla mikä, syksystä on tulossa huikea! Nähdään smurffiviikoilla!
 
 
Hanna Rantsi

Moikkis!
Täällä kirjottelee Hanna, kolmatta yliopistovuotta alotteleva boomari. Alkujaan olen kotosin Pohjos-Savosta Varpaisjärveltä, enkä entuudestaan osannu liikkua Tampereella kun vaan Särkänniemessä. Sopeutuminen otti aikansa, mutta ihanien uusien ystävien ja harrastusten kautta Tamperekin on alkanu näyttämään parhaita puoliaan. Pääaineena mulla on vakuutus- ja riskienhallinta, sivussa oon lukenu esimerkiks yritysjuridiikkaa ja taloustiedettä! Opiskelu ja sen mukana tulevat riennot ovat olleet erittäin hupia.
Vapaa-ajalla parasta elämässä on tietenkin ruoka, nukkuminen, kaverit, liikunta ja penkkiurheilu. Kaikenlainen liikunta on tietenkin huippua, mutta hiihtäminen, voimistelu ja juoksu ovat tällä hetkellä lempparipuuhaani. Erittäin hyvälle tuulelle tulen myös kisuista ja talvesta!
Kannattaa ehottomasti lähtee kaikenlaisiin hippaloihin ja rientoihin mukaan, koska smurffiviikot ja fuksivuosi tulee olemaan tosi ainutlaatusta aikaa. Me tuutorit ollaan just sitä varten, että aina voi tulla jutustelemaan ja kysymään, jos on yhtään mitään mielessä! Tästä se alakaa, ihana päästä näkemään teijät kaikki!

Ryhmä 6

Aino Lehto

Heipsan smurffit ja superisti onnea opiskelupaikasta!

Mä oon Aino, 21-vuotias ja kotoisin Espoosta. Aloitan syksyllä toisen vuoteni kauppiksessa ja pääaineeksi tuun todennäköisesti valitsemaan markkinoinnin. Ennen kauppista opiskelin pohjoismaisia kieliä, joten ruotsikin taittuu ja Tampere on tullut tutuksi jo parin vuoden ajalta. Oon kuitenkin aina valmis tutustumaan uusiin paikkoihin tai vaikka ravintoloihin, jos seura kiinnostaa.

Joukkuevoimistelu on ollut harrastukseni pienestä asti ja voimistelen edelleen, tällä hetkellä yliopiston höntsäjoukkueessa pari kertaa viikossa. Voimistelusalin lisäksi minut voi löytää aamuvarhain kuntosalilta ja kesäisin välillä myös golfkentältä. Muuten vapaa-aikani kuluu lähinnä kotona kokkaillen tai leipoen – oon oikeasti aika kotihiiri, vaikka Boomin tapahtumissa käyminen onkin ihan parasta. Tapahtumissa käymisen lisäksi rakastan niiden järjestämistä, minkä vuoksi kuulunkin Boomin tapahtumajaostoon, eli Rottakoplaan.

Lähdin ensimmäisen Boomi-vuoteni jälkeen kesälomalle monta ihanaa kaveria ja upeaa kokemusta rikkaampana. Myönnän, että smurffiviikkojen ensimmäisinä päivinä jännitti, mutta ne olivat valehtelematta elämäni parhaat kolme viikkoa. Lähtekää siis avoimin mielin mukaan toimintaan erityisesti smurffiviikoilla, niin löydätte varmasti Boomista ne omat juttunne ja tyyppinne. Nähdään syksyllä!

Terkuin tutor, joka ei malta odottaa teidän tapaamista!

 

Riku Harsia

Moikka smurffit ja isot onnittelut opiskelupaikasta! Mun nimi on Riku ja oon 23-vuotias kolmatta vuotta alotteleva laskentatoimen pääaineopiskelija. Alun perin oon kotosin Helsingistä, mutta käytännössä koko nuoruuden Järvenpäässä viettänyt ja sittemmin Suomen parhaaseen opiskelijakaupunkiin kariutunut. Tampere paikkana ei ollut mulle ollenkaan tuttu tänne tullessa, mutta iso opiskelijayhteisö, älyttömän kivat tapahtumat, sekä huikea kaupunki on mahdollistanu paljon mahtavia kokemuksia ja uusia ystäviä. Tuutte varmasti viihtymään!

Opintojen ohella hengailen kavereiden kanssa ja tykkään käydä salilla säännöllisen epäsäännöllisesti, sekä erillaisissa opiskelijatapahtumissa ihan vaan säännöllisesti. Kannustankin lähtemään mukaan avoimin mielin tapahtumiin ja ottamaan ilon irti ensimmäisistä viikoista. Niistä tulee varmasti ikimuistoiset.

Nähdään smurffiviikoilla!

 

 

 

Sofia Rantanen

Moikka ja paljon onnea opiskelupaikasta!

Mun nimi on Sofia ja oon 21-vuotias, kolmatta vuotta aloitteleva boomari. Oon kotoisin Lempäälästä mutta kävin lukion Tampereella, eli täällä on tullut vieteltyä tosi paljon aikaa. Pidänkin Tamperetta omana rakkaana kotikaupunkinani. Opintosuuntana mulla on taloustiede, mutta sivuaineita löytyy myös aika monta. Opintojen ohella pelaan tennistä ja jalkapalloa sekä harrastan salilla käymistä ja piirtelyä.

Ensimmäiset kaksi opiskeluvuotta ovat vierähtäneet hyvin vaihtelevissa tunnelmissa, ja yliopistolla olen oikeastaan käynyt vain opintojeni ensimmäisenä vuotena. Kaikesta huolimatta olen saanut näiden kahden vuoden aikana paljon ihania muistoja ja hyviä ystäviä. Toivottavasti päästäisiin nauttimaan nyt syksyllä paremmin opiskelijaelämästä ja opinnoista!

 

Ryhmä 7

Vilma Ehrström

Moikka smurffit ja tervetuloa osaksi boomareiden suurta joukkoa!

Mä oon Vilma ja ikää on 20 vuotta. Tampereen vilskeeseen muutin vuosi sitten Kyrööstä eli Isostakyröstä Etelä-Pohjanmaalta. Toinen vuosi lähtee syksyllä käyntiin kauppatieteiden parissa, ja ensimmäisen vuoden jälkeen opinnot ovatkin vahvasti suuntautumassa yritysjuridiikan ja vero-oikeuden pääainesuuntaan. Lisäksi toisena vahvasti kiinnostaa laskentatoimi.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti opintojen parissa, mutta riittää aikaa myös muuhunkin. Esimerkiksi bolassa istuskeluun saa kulumaan yllättävän paljon aikaa. Opiskelun vastapainoksi sopii hyvin myös urheilu, jota harrastan lentopallon muodossa ja, jos vain säät sallivat, myös biitsi kuuluu suosikkeihini. Eli mulle saa laittaa viestiä, jos pelaajista on vajausta.

Vaikka fuksivuoteni meni pitkälti etäopiskelun ja tapahtumien peruuntumisen merkeissä, oli minulla ikimuistoinen vuosi. Koronasta huolimatta järjestimme pienemmällä porukalla, milloin mitäkin, esimerkiksi myöhäisen yön pulkkailua ja mökkeilyä. Eli oppina tästä on, että korona ei ole este hauskanpidolle ja huikealle fuksivuodelle. Joten sinä, tuore smurffi, hyppää avoimin mielin mukaan tulevaan vuoteen.

Vilma

 

Sandra Saine

Moi! Mää olen Sandra ja mittarissa on nyt 21 vuotta. Kauppiksessa lähtee nyt kolmas vuosi käyntiin. Pääaineena on taloustiede ja sen lisäksi etenkin rahoitus ja johtaminen kiinnostaa. Olen kotoisin Eurasta ja muutin opiskelun perässä Tampereelle pari vuotta sitten. Tampere on kyllä harrastusmahdollisuuksien puolesta maalaiselle oikea unelma. Koulun lisäksi myös harrastusten kautta on tutustunut helposti uusiin ihmisiin.

Vapaa-ajalla lempiasioita on ehdottomasti nukkuminen ja syöminen. Paljon aikaa kuluu myös parin koiran kanssa harrastaessa. Helposti muhun törmääkin koirakentillä tai muuten koirien kanssa samoillessa. Sulkapallo on myös lähellä sydäntä, joten musta saa pelikaverin melkein milloin vaan. Hyvin matalalla kynnyksellä saa tulla nyppäsemään hihasta ja kyselemään sekä juttelemaan kaikesta.
Ardon Mäki-Soini
Terve. Mää oon Ardon. Täytän tänä vuonna 23-vuotta ja oon kotosin tosta Sastamalasta. Muutin vuosi sitten koulun perässä Tampereelle ja nyt alkaa tosiaan toinen vuosi kauppiksessa. Vapaa-aikana törmäilen kavereihin ja kaiken näköstä liikuntaa tulee harrastettua aika paljon.
Ainakaan mulle juttelemaan tulemista ei kannata turhaan jännittää. Oman kokemuksen mukaan ainejärjestössä on mukavaa ja helposti lähestyttävissä olevaa porukkaa (niin fuksit ku vanhemmatki opiskelijat), kun menee vaan juttelemaan. Ainejärjestön touhuihin on helppo lähteä mukaan ja suosittelen osallistuun kaikkeen mikä vähääkään kiinnostaa. Tutoroinnin lisäks oon mukana liikuntajaostossa.

Ryhmä 8

Henna Karhu

Heipsu uudet smurffit ja tervetuloa Boomiin! Mä oon Henna, 21-v tokaa vuotta alotteleva boomari, ja pääaineekseni oon miettiny yrityksen johtamista. Oon alun perin Helsingistä kotosin, mutta nyt vuoden Tampereella asuttuani oon aivan rakastunu tähän kaupunkiin, eikä mua täältä hevillä saa pois!
Vapaa-ajallani mut löytää todennäkösimmin ulkoilemasta mun 12-v koiran kanssa tai niinkin yllättävästä paikasta kuin Netflixin äärestä.
Oon (melkein) aina perillä kaikesta opiskeluun liittyvästä, joten jos joku asia ihmetyttää niin lupaan auttaa ja selvittää asian parhaani mukaan. Toisaalta tuutte varmasti näkemään myös mun toisen ääripään, joka tykkää hulinoida tanssilattialla ja laulaa aamuun asti karaokessa, hih. Joten jos bilejalka alkaa vipattaa, niin oon 100% mukana!
Odotan tosi innolla teihin tutustumista ja kaikkea kivaa mitä päästään yhessä tulevaisuudessa tekemään! Nähdään ihan kohta!

Henna

 

 Veini Tiainen

Moi!
Ensinnäkin onnea uudesta opiskelupaikasta ja tervetuloa Tampereelle! Mun nimi on Veini ja aloittelen opintojeni kolmatta vuotta, pääaineena taloustieteet. Olen 22- vuotias ja kotoisin Lappajärveltä. Toimin yhtenä ryhmän 8 tuutoreista ja odotan suurella innolla teidän kaikkien, smurffien, tapaamista!
Vapaa-aikaani kuuluu kaikenlainen urheilu ja tänä kesänä erityisesti frisbeen heittäminen hyvässä seurassa. Näin ollen olen hyvin varmasti heti lähdössä mukaan, jos joku minut johonkin lajiin tohtii haastaa!

Itselleni ensimmäinen vuosi ja erityisesti smurffiviikot Boomissa olivat ikimuistoisia. Vaikka kaikki olikin minulle täysin uutta aluksi, tutustuin moniin mahtaviin henkilöihin, kun lähdin rohkeasti mukaan smurffiviikkojen tapahtumiin ja myös niiden jälkeiseenkin opiskelijaelämään! Näin ollen toivon kaikkien teidän tulevan rohkeasti ja avoimin mielen mukaan niin pidetään huimat ensimmäiset viikot ja samalla hoidetaan myös ne opiskeluasiat yhdessä kuntoon 🙂

 

 Riina Vehviläinen

Moikku kaikille ja suuret onnittelut opiskelupaikasta!

Mun nimi on Riina, ja oon 21- vuotias toisen vuoden opiskelija Boomissa ja toimin myös tapahtumajaosto Rottakoplassa. Pääainevalinnat meillähän on vuoden vaihteessa, joten sen suhteen kaikki ei ole vielä varmaa, mutta toivon (suuresti) saavani laskentatoimen (koska mulla ei ole mitään hajua mitä muuta tekisin). Muutin Espoosta Tampereelle opiskelujen alkaessa vuosi sitten, ja tää paikka on tuntunut kodilta ihan alusta asti <3.
Vapaa-ajalla näen useimmiten kavereita, ulkoilen, katon sarjoja ja tykkään tehdä ruokaa, silloin, kun en Woltita.
Jos nyt jotain vielä opiskeluun liittyen, niin autan tosi mielelläni kaikissa kouluun liittyvissä kysymyksissä, ja jos en vastausta tiedä, niin se voidaan selvittää sitten yhdessä! Yksin ei tarvii jäädä, ja ”tyhmät” kysymykset ei oo tyhmiä. Kaikkea ei voi tietää heti alussa, eikä välttämättä edes useamman vuoden jälkeen…

Ja jos jotain vielä (opiskelija) kemuista, niin mua saa aina tulla nykäsemään hihasta! Tuon mukana hyvän fiiliksen ja juhlimisen aamuyön pikkutunneille asti. Vielä kerran huikeaa, että tuut Tampereelle ja en malta odottaa tulevaa vuotta teijän kanssa!

 

Ryhmä 9

Veera Heikkilä

Moikka uudet smurffit!

Onnittelut vielä munkin puolesta opiskelupaikasta! Ootte valinnut parhaan mahdollisen kaupungin opiskeluelämän kannalta.

Mun nimi on Veera, oon 22-vuotias kolmannen vuoden alottava boomari. Pääaineena mulla on taloustiede. Oon alunperin kotosin Porista, ja pari vuotta sitten muutin opintojen perässä tänne Tampereelle. Oon kotiutunut tänne paremmin kuin hyvin ja toivon että myös jokaselle teistä käy näin!

Boomissa parasta on yhteishenki, tapahtumat ja mahtavat tilat. Muhun voikin usein kirjaimellisesti törmätä klubin tanssilattialla XD (Oon lisäks boomin lahjakkain masaliisan leipoja!)

Odotan innolla teihin tutustumista, pian nähdään!

 – Veera

Henrik Sandmark

Moro uudet smurgulat! Ensinnäkin, suuret onnittelut opiskelupaikasta, hieno saavutus! Mä oon Henkka, 24v hujoppi Espoosta. Tosin Tampereelle muutin Helsingistä, ja nyt oon alottamassa Boomissa tokaa vuotta. Pääaineeksi valikoituu erittäin todennäköisesti yritysjuridiikka/vero-oikeus, ja niistä kiinnostaa enemmän veron opiskelut!

Aktiivisesta luonteestani johtuen mut voi bongata pilkun jälkeen haalaribileiden narikkajonossa, ja seuraavana päivänä viheltämässä fudispeliä, mutta toki myös ahkerana opiskelijana Linnan kirjastossa.

Opiskelijaelämän Work-Play balanssi tulee kyllä teille tutuksi jo tämän syksyn myötä, lupaan opettaa kädestä pitäen! Tervetuloa Boomiin!

-Henkka
 
 
 
Karoliina Hesso

Heippa!

Mä oon Karoliina eli Karo, 22-vuotias boomari ja aloitan syksyllä mun toisen opiskeluvuoden Tampereella. Alunperin oon kotoisin Porista. Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana huomasin mun kiinnostuksen suuntautuvan johtamiseen ja sen toivonkin valikoituvan mulle pääaineeksi. Oheen oon suunnitellut lukevani yritysjuridiikkaa ja psykologiaa.

Ensimmäinen opiskeluvuosi oli tietysti hieman odotetusta poikkeava, mutta sisälsi siitä huolimatta paljon mahtavia juttuja, joista ykköseksi nousee tietysti kaikki ihanat kaverit ja uudet tuttavuudet. Ekan vuoden aikana pääsin myös hieman tutustumaan ainejärjestömme toimintaan ja heti huomasin kuinka positiivinen ja yhteisöllinen fiilis boomin kaikessa toiminnassa on, sitä kannattaa odottaa! Huomasin ekan opiskeluvuoden aikana, että jo pelkillä opiskelutouhuillakin saan mun kalenterin aika hyvin täyteteen, mutta niiden lisäksi kulutan vapaa-aikaa myös erilaisten urheilujuttujen parissa ja tietty kavereiden!

Ihan hirveästi vielä onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa!

 

Ryhmä 10

Maria Lättilä

Moikka moi!

Oon Maria, 20-vuotias boomari ja alottelemassa mun toista opiskeluvuotta. Alun perin oon kotoisin Kuhmoisista, eli en kovin kaukaa Tampereelta. Oon ehtinyt asuun täällä jo reilun vuoden, enkä enää muualla osaisi kuvitellakaan asuvani! Vaikka kauppatieteet ei koskaan ollut mulle varma valinta, en oo katunut hetkeäkään. Boomista oon löytänyt ihania ystäviä ja nauranut maha kippurassa niin tapahtumiin osallistuessa kuin niitä järjestäessäkin. Innostuin heti ainejärjestötoiminnasta ja opiskelijaelämästä ylipäätään, unohtamatta tietenkään mielenkiintoisia kursseja.

Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa ja urheilla. Mun mielestä on ihanaa tutustua uusiin ihmisiin, ja siksi en maltakaan odottaa syksyä ja teidän kaikkien tapaamista! Tykkään olla kaikessa mukana ja mua voikin aina pyytää seuraksi niin bileisiin kuin opiskelemaankin!

Onnea vielä opiskelupaikasta ja tervetuloa!

 

Ilmari Rauhio

Heissan!

Lämpimät onnittelut saavutetusta opiskelupaikasta! Mun nimi on Ilmari ja olen kolmatta vuotta aloitteleva boomari kotoisin Pohjois-Suomen helemestä, Muhokselta. Pääaineeni on taloustiede, joka on ollut itselleni selkeä kiinnostuksen kohde yläkoululta saakka. Vaikka Tampere ottikin minut avosylin vastaan ensimmäisenä opiskeluvuotena, toinen opiskeluvuosi meni rennosti etäillessä kotikonnuilta käsin. Mitä aikaa minulle jää opiskelujen jälkeen, käytän sen tavallisesti musisointiin ja musiikin kuunteluun, lukemiseen ja opiskelijarientoihin. Missä ikinä satunkaan osumaan näköpiiriin, niin olet aina tervetullut keskustelemaan tai kysymään opiskeluun liittyvästä tai liittymättömästä asiasta!

Kun itse muutin Tampereelle opiskeluja varten, en ollut ottanut yliopisto-opiskelusta tai pahemmin mistään muustakaan selvää etukäteen vaan uskoin itseni sokeasti tutoreiden armoille. Nyt pari vuotta myöhemmin olenkin itse tutorina, joten nähtävästi se ei ollut kovin epäonnistunut strategia! Siispä neuvon teillekin samaa: pitäkää avoin mieli ja koittakaa olla stressaamatta liikaa, kaikesta kyllä selviää vaikka uuden edessä ollaankin!

 

Beda Paatelma

Heipparallaa smurffit ja isot onnittelut opiskelupaikasta!

Minä oon Beda, 21-vuotias, surullisena smurffiudesta luopuva kakkosvuosikurssilainen, ihanaa että ootte pian täällä! Vietetään mahtava syksy yhdessä – jos vallitseva tilanne keskeyttää smurffisyksyn, niin keksitään sitten jotain muuta tekemistä yhdessä ja hommahan sitten jatkuu tilanteen salliessa! Odotankin jo innolla syksyn meininkejä teidän kanssanne, vaikka bilebeda onkin jo hetkeksi kuopattu ja muuttunut mökkihöperöksi näin etävuoden jälkeen. Tarpeen vaatiessa oon kuitenkin, näin asiaa kaunistellen, ihan vauhdikaskin tyyppi. Äänessä olen varmasti ja kuva varoituksena siitä, että koirakuviahan esittelen kysymättä ja kyllästymiseen saakka.

Vaikka mun vakiosanavarastoon kuuluukin jo mää ja sää, niin koko elämäni oon viettänyt Hyvinkään syleilyssä, Etelä-Suomessa. Hukassa olen siis edelleen niin Tampereella kuin opintojenikin kanssa. Pääaineista olen ehkä kuitenkin taipumassa veron tai yritysjuridiikan suuntaan (vaikka taisin vuosi sitten vannoa, et no ei niitä nyt ainakaan). Mutta setvitään asioita sitten yhdessä, nährään pian!

 

 

 

Ryhmä 11

Bangi Tran

Moikka ja suuret onnittelut opiskelupaikasta!!!
Mun nimi on Bangi ja aloitan syksyllä toista vuotta boomarina. Vaikka Turusta olen alun perin kotoisin, minua ei harmita pätkääkään, että Tampereelle päädyin loppujen lopuksi opiskelemaan. Tulin uuteen kaupunkiin tuntematta juurikaan ketään. Uusi kotikaupunki, rakas ainejärjestömme ja varsinkin ihmiset täällä ovat osoittautuneet todella ihmisläheisiksi ja vastaanottavaisiksi.
Opinnoissa heti ensimmäisistä kursseista lähtien laskentatoimi osoittautui pääaineista mielenkiintoisimmalta ja minulle sopivimmalta. Laskis valikoituukin syksyllä ensimmäiseksi hakukohteeksi.
Viimeisimpänä haluaisin kannustaa teidät osallistumaan avoimin mielin ja rohkeasti smurffiviikon tapahtumiin, sillä ne olivat ainakin minulle elämäni parhaimmat kolme viikkoa uusien hyvien ystävien ja muistojen kera. Toivottavasti päästään syksyllä opiskelijarientoihin, mutta oli tilanne mikä hyvänsä, niin tehdään teidänkin smurffivuodesta ikimuistoinen! Muistakaa siis ottaa kaikki ilo ja hyöty irti fuksivuodesta. En malta odottaa teidän tapaamista, nähdään pian! <3 Pari faktaa minusta: rakastan lautapelejä ja karaokea.??
 
 
Pauli Paakkola

Tervetuloa Tampereelle! Mun nimi on Pauli, monet sanoo Paleks. Oon ny festareil et ei kerkee tarinoida hirveesti mut osaan heiluttaa korvia! Nähää smurffiviikoil <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kiira Liimatainen
Moi kaikki!
Mä olen Kiira ja aloitan syksyllä mun kolmannen opiskeluvuoden. Kotoisin oon alunperin Jyvääskylästä, mutta oon viihtynyt täällä Mansessa vuodesta 2018. Pääaineena mulla on taloustiede, mutta tykkään kyllä kovin paljon opiskella muutakin. Niin paljon että löydyn kirjoilta myös Helsingin yliopistosta :D.
Vapaa-aikani opiskelujen ja töiden ohella kuluu tanssiharrastuksen, laitesukelluksen, päiväunien ja seinään tuijottelun parissa. Mut löytää usein myös opiskelijatapahtumista. Mulla on koira, jonka kuvia voin aina näyttää pyydettäessä (ja joskus ilman).
Onnittelut vielä kaikille opiskelupaikasta ja nähdään kohta! <3

Ryhmä 12

Joonas Flink

Onnittelut ja tervetuloa opiskelemaan Tampereen yliopistoon!

Olen Joonas Flink 23- vuotias ja toisen opiskeluvuoden aloittava boomari. Elämäni olen viettänyt Tampereella, joten kokemuksella tunnen paikat liittyen melkeinpä mihin tahansa, joten suosituksia saa tulla milloin vain kysäsemään! Pääaineeksi olen valitsemassa vakuutuksen ja riskienhallinnan tai laskentatoimen opintoja, sekä sivuaineeksi ainakin rahoitusta.

Opintojen sivussa on tullut oltua lähes kaikissa Boomin tapahtumissa ja meiningeissä mukana, ja sitä kautta on päässyt tutustumaan paljon meidän mahtavaan opiskelijayhteisöön, jonka kautta on tullut aivan uskomattoman hyviä kavereita vuoden aikana! 

Vielä onnittelut opiskelupaikasta, ja toivottavasti pääsen tutustumaan teihin kaikkiin paremmin syksyllä!

 

Veera Kokko

Moikka smurffit ja onnittelut opiskelupaikasta!

Mä oon Veera, 25-vuotias tokan vuoden opinnot alotteleva boomari ja elävä todiste siitä että vanhakin jaksaa vielä juhlia. Alunperin oon kotosin Hyvinkäältä, mutta ennen Tampereelle muuttoa ehdin viettää useemman vuoden Helsingissä asuen ja töitä tehden. Tampereelle oon kotiutunu paremmin kun hyvin, mutta mun surkeen suuntavaiston takia reittiohjeiden antamisen jätän muille tutoreille. Kaikkiin teitä askarruttaviin kysymyksiin löydetään kuitenkin varmasti vastaus ja aina saa tulla juttelemaan.

Tällä hetkellä johtaminen on valikoitumassa mun pääaineeksi ja siihen ohelle oon ottanu mm. psykologian, taloustieteen ja johtamisviestinnän opintoja. Tulevaisuuden haaveena on työskennellä enemmän ihmisten ja vähemmän numeroiden parissa. Valinnanvaraa opinnoissa riittää ja suosittelen ekana vuonna kokeilemaan avoimin mielin eri aineita laidasta laitaan, jokaiselle löytyy varmasti se oma juttu ennemmin tai myöhemmin. 

Ootan innolla että päästään viettämään yhdessä ikimuistoset smurffiviikot. Lähtekää rohkeesti ja ennakkoluulottomasti tapahtumiin mukaan, oon varma että viihdytte. Kohta nähdään!

 

Ella Jokiaho

Moikka, onnittelut koulupaikasta ja tervetuloa Boomiin! Mä oon Ella, oon 23-vuotias ja lähtöisin Seinäjoelta. Ennen opiskeluja vietin vuoden pohjoisessa hiihdonopettajana ja talvilajit sekä luonto ovatkin lähellä sydäntä.

Alottelen nyt kolmatta vuotta kauppiksessa ja pääaineeksi valikoitui pitkän pohdinnan jälkeen taloustiede. Kauppisopiskelujen lisäksi oon kiinnostunut psykologiasta. Opintojen ohella oon saanu olla mukana monissa huippujutuissa sekä järjestäjän että osallistujan roolissa. Boomi tarjoo kaikille halukkaille varmasti paljon mahollisuuksii ja kannustan aktiivisuuteen ainejärjestön sisällä heti smurffiviikoista alkaen! Ihana päästä tutustumaan teihin vihdoin, tehään fuksisyksystä yhessä unohtumaton!

 

 

 

Ryhmä 13

Noora Myyryläinen

Hellou ja onnea uudesta opiskelupaikasta!

Mie oon Noora, nyt toisen vuoden boomari. Murteesta voikin päätellä, että oon kotoisin Lappeenrannasta, mutta nykyään sydän on kyllä Tampereella. Tampere kaupunkina ja sen ihmiset oli miulle täysin tuntemattomia ennen kuin tämän ykköspaikakseni valitsin ja voin sanoa, että onnellisempi en voisi valinnastani olla.

Pääainetähtäimessäni on johtaminen ja sivussa aion lukea kansainvälistä politiikkaa, kun asioihin vaikuttaminen on kiinnostanut aina pienestä pitäen. Suosittelen lukemaan juuri niitä asioita, jotka siuta kiinnostavat, ja etsimään niitä omia juttuja. Ja yliopisto on parasta aikaa etsiä sitä omaa itseään – tai ainakin näin mie oon todennut! Tanssiminen on ollut jo pitkään lähellä sydäntä ja syksyn osalta alkaa jo tanssijalka väpättämään. Iltauinnit Ranta-Tampellassa on myös uusia lemppareita ja saa todellakin tulla mukaan!

On ihan hullua, miten upeisiin ihmisiin täällä on päässyt tutustumaan ja miten nopeasti kaupunki ja boomi tuntuivat kuin kodilta. En malta odottaa uutta syksyä! Tarttukaa tilaisuuksiin, mutta muistakaa, että aina on uusi mahdollisuus kaikkeen!

 

Vili Mustonen


MORO NÄÄS!

Vielä kerran suuret onnittelut opiskelupaikasta ja yhdestä elämänne parhaasta valinnasta muuttaa tänne Tampereelle! Olen siis Vili, 24-vuotias boomari Espoosta, joka päätyi Suomen parhaaseen yliopistoon opiskelemaan mitä muutakaan kuin kauppatieteitä. Opiskelupaikka aukesi itselle parin mutkan kautta pääsykokeella ja aloitan nyt kolmannen vuoden opiskelut yrityksen laskentatoimen parissa. Opiskelun ohella työskentelen Pohjolalla korvausneuvojana.

Smurffisyksyyn suosittelen varautumaan hyvällä asenteella, ennakkoluulottomuudella ja innostuneisuudella. Viikot voivat tuntua tapahtumatäytteisinä jossain kohtaa pitkiltä, mutta niistä puhutaan vielä monet vuodet eteenpäin ja ovat mitä parasta aikaa tutustua muihin opiskelijoihin. Tervetuloa ja syksyllä nähdään!

 

 

Tessa Lahtinen

Moro sinä tuleva boomari!

Oon 20-vuotias hidas hämäläinen, joka eksyi Suomen Mancesteriin viime vuonna. Harrastan mustaa huumoria, tatuointeja ja ”raskampaa” musiikkia. Asunnossani Nekalassa soi jatkuvalla syötöllä musiikki ja harvoin näät mua liikkeellä ilman kuulokkeita. Kysyin myös siskoltani, kuinka mun luonnetta voisi kuvailla: ”Sä oot se idiootti, joka antaa siskolleen joululahjaksi ison magneetin itsestään.” (joulu 2019 nevör förget). Oon myös se tyyppi, jonka muistat hulluna kissanaisena.

Boomissa oon edellisen puolen vuoden ajan ehtiny hääräillä mediatiimissä, ja jos oot ehtiny jo vilkaista Boomin omaa lehteä, VapaaBoomaria, niin oot nähnyt minunkin taittoja.

En malta odottaa, että tavataan. Tulkaa vaan uskaliaasti juttelee smurffiviikolla ja sen jälkeenkin. Lupaan, etten pure!

 

Ryhmä 14

Niilo Koskinen

Moikka!

Mä oon Niilo, syksyllä kolmannen opintovuoteni aloittava 21-vuotias boomari. Alunperin Lahesta kotosin ja nyt asunut Tampereella reilu pari vuotta. Luen taloustiedettä pääaineena, mutta en silti pysty selittämään edes oman talouteni laskusuhdannetta.

Tykkään tosi paljon luonnosta ja liikunnasta, etenkin juoksu ja hiihto ovat lähellä sydäntä. Toimin tänä vuonna myös Boomin urheilujaostossa Boomsportissa, joten mulle voi tulla ehdottamaan hyviä lajikokeiluja jos semmosia löytyy.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin ja auttamaan opiskelujen alkutaipaleella. Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja nähdään unohtumattomilla smurffiviikoilla.

 

 

 Emilia Ollikkala

Hellou uusi smurffi ja onnittelut opiskelupaikasta! Mun nimi on Emilia Ollikkala, kaikki sanoo Empuks ja oon 20 vuotias, toisen vuoden alottava opiskelija. Oon Oulusta kotoisin mut vuosi sitten Tampereelaistunu ja oon kyl viihtyny todella hyvin uudessa kotikaupungissa. Pääainetta mulla ei vielä oo mutta vero-oikeus kiinnostais tällä eniten. Vapaa-ajalla pelailen sählyä ja käyn kuntosalilla, sekä vietän aikaa kaverien kaa.

Eka vuosi hurahti nopeesti, mut vähän kyllä harmitti olla koronasmurffi. En malta oottaa että pääsen viettään toivottavasti tapahtumarikasta opiskelijavuotta teidän kanssa! Tuutorina oon siis ryhmälle 14. Bileissä mut yleensä löytää tanssilattialta tai mikin varresta karaokepisteellä. Oonkin tosi menevä persoona ja kaikkien kaveri. En malta odottaa että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin, Nähdään smurffiviikoilla!

 

 

Rosa Tikkamäki

Hellurei!

Suuret onnittelut opiskelupaikan saamisesta ja tervetuloa Boomiin!

Olen Rosa toisen vuoden boomari. Tällä hetkellä asustan vielä Nokialla, mutta tamperelaistun parin kuukauden sisällä (toivottavasti).

Ensimmäinen opiskeluvuoteni on sujunut etäilyn parissa kuten arvata saattaa. Parhaat etäopiskelu vinkit siis jaossa tarvittaessa. Omilla smurffiviikoillani sain ensimakua Boomin toiminnasta. Innostuinkin heti hakemaan järjestötoimintaan mukaan Vujustaffin merkeissä. Valitettavasti vallitsevan tilanteen takia vujuja ei päästy järjestämään halutulla tavalla (kuten ei muitakaan tapahtumia), joten odotukset ovat suuret tulevalle vuodelle.

Vapaa-aikanani minut todennäköisesti löytää joko salilta, syömästä, nukkumasta tai kavereiden luota. Multa saa tulla kyseleen rafla ja kahvila suosituksia, jos niille on tarvetta, sillä ruokaa rakastavana yksilönä monet paikat on vuosien saatossa tullut testattua. Eipä musta sen enempää. Tervetuloa vielä kerran ja toivottavasti päästään tutustumaan smurffiviikoilla!

 

Ryhmä 15

Alexandra Salo

Hola!!

Mun nimi on Alexandra, mutta kaikki sanoo mua Sansaksi! Mä oon 21-vuotias toisen vuoden boomari, ja oon ottamassa taloustieteen pääaineeksi. Mä oon asunut nyt Tampereella noin 10 vuotta, eli Tampere on mulle jo koti, vaikka oonkin jenkeistä kotoisin. Kävin IB-lukion täällä Tampereella ja liikun paljon kansainvälisissä porukoissa. Jos oot myös ex-iippari, niin tuu juttelemaan (saa tulla ihan muuten vaan juttelemaan myös!). Yliopiston aloittaminen voi olla vaikeaa, mutta mä voin ehkä olla siinä avuksi! 😀
Vapaa-ajalla tykkään hengata kavereiden kanssa ja olla aktiivinen eri järjestöhommissa, esim. Boomissa ja Euroopan nuorten parlamentissa. Jos löytyy motivaatiota, niin käyn myös salilla. 😀 Kesällä olen pelaillut paljon beach volleyta, ja toivottavasti syksyllä pääsee pelaamaan lenttistä boomareiden kanssa. Löydät mut myös todennäköisesti opiskelijatapahtumista, sillä tykkään olla aina menossa mukana.

En malta odottaa, että koulu alkaa ja pääsemme tutustumaan teihin. Toivottavasti olette tulossa Boomiin avoimin mielin ja valmiina pitämään hauskaa <3

Nähdään pian, ja onnittelut vielä opiskelupaikasta!

 

Elias Koivisto

Moro smurffit! Oon Elias, 20-vuotias boomari Kuortaneelta. Aloitan juuri toisen vuoden opinnot ja olen kiinnostunut erityisesti yrityksen laskentatoimesta. Jos etsit kaveria, joka lähtee aina menoihin mukaan, tuu vaan nykäisemään hihasta niin olen isolla todennäköisyydellä imus! Vapaa-ajalla usein yritän heitellä muovikiekkoja koreihin 18 väylän ajan ja huudan kun mikään ei mene sisään. Talvisin tykkään myös hiihtää ja lasketella. Löydät mut frisbeegolf-kenttien ja hiihtolatujen lisäksi myös isolla todennäköisyydellä opiskelijatapahtumista, joihin osallistun aina kun vain mahdollista. 

Kauppatieteiden opiskelut ovat olleet elämäni parasta aikaa, joten toivon teidänkin ottavat kaiken siitä irti! Tampere on mahtava kaupunki asua ja opiskella, joten te muualta muuttaneet tulitte juuri oikeaan osoitteeseen! En malta odottaa smurffiviikkoja ja mahdollisuutta tutusta teihin, mutta onneksi ne ovatkin jo ihan nurkan takana. Nähdään pian! 

 

 

Jenni Soinila 

Hei smurffit ja onnittelut uudesta opiskelupaikasta!

Mun nimi on Jenni ja olen syksyllä kolmannen vuoden opinnot aloittava 20v boomari Turusta. Pääaineena opiskelen markkinointia. Opiskelun ja kaikkien opiskelijaelämään kuuluvien rientojen lisäksi mun aika kuluu kavereiden ja perheen kanssa sekä tanssiharrastuksen parissa.  

Opiskelijaelämä Tampereella on ollut mulle elämäni hauskinta aikaa ja matkalta on tarttunut mukaan ihania ystäviä ja unohtumattomia muistoja. Viimeiset pari vuotta ovatkin menneet aivan liian nopeasti!  

Odotan jo innolla tulevaa syksyä ja teidän kaikkien uusien opiskelijoiden tapaamista.  

Syksyllä kannustan teitä heittäytymään avoimin mielin mukaan kaikkeen uuteen ja ottamaan kaiken ilon irti smurffivuodesta.  

Onnittelut vielä kerran, pian nähdään! 

 

 

Maisteritutorit

Tuuli Toivonen

Hei!

Olen Tuuli, olen 25-vuotias ja aloitin Boomissa viime syksynä suoraan vastuullisen liiketoiminnan maisteriohjelmassa. Olen kotoisin Lahesta ja tein kandidaatin tutkintoni Skotlannissa laskiksessa ja rahoituksessa. Sen jälkeen pidin välivuoden, jonka aikana tein työharjoittelun Kiinassa. Kauppatieteiden lisäksi pidän paljon kielten opiskelusta ja kaikenlaisen uuden oppimisesta. Vapaa-ajallani harrastan myös luovaa kirjoittamista ja pieniä suuria seikkailuja. Viihdyn parhaiten leffateatterissa, koska siellä aivot voi hetkeksi laittaa pois päältä. Oloni on Boomissa todella kotoisa, ja tutoroinnin lisäksi olen myös VB:n toimituksessa. Olen varma, että löydät myös täältä oman paikkasi!

Toivon teille kaikille aivan ihanaa smurffiaikaa, nähdään syksyllä!

 

 

Juho Ranta-Ylitalo

Moro Smurffi! Tervetuloa Tampereen yliopistoon ja Boomiin! Täällä viihdytään.

Saanen esitellä itseni: olen Juho Ranta-Ylitalo, entinen laskentatoimen ja nykyinen vero-oikeuden pääaineopiskelija. Vapaa-ajallani intoilen valokuvauksesta niin filmille kuin diginäkin.

Opintojeni alkutaipaleen olen nauttinut Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun tunnelmasta ja syksyllä -20 aloitin maisteriopinnot Tampereella. Tänne minut veti intohimoni, iltojeni valo ja aamujeni ilo, vero-oikeus. Heittäydyn mielelläni mukaan taloutta ja oikeastaan mitä tahansa muutakin aihetta käsittelevään keskusteluun. Toimin Voo ry:n koulutuspoliittisena vastaavana ja olen mukana kauppatieteiden suunnitteluryhmässä opiskelijaedustajana, joten opintoihin liittyviin kysymyksiin ja hämmennyksiin vastailen mielelläni. Jos en jotain tiedä, niin selvitellään!

Syksyllä samaan aikaan smurffisyksyn kanssa soitan alkutahdit viidennelle ja tällä tietoa viimeiselle opiskeluvuodelleni kauppiksessa. Näiden vuosien aikana kertyneen kokemuksen perusteella uskallan onnitella jokaista tuoretta smurffia hyvästä alavalinnasta! Nähdään smurffiviikoilla!

 

Iiris Korhonen

Tertsi!

Minä oon Iiris ja on ilo olla teidän tutori tänä syksynä. Pääaineena mulla on vastuullinen liiketoimi. Tällä hetkellä nautiskelen gradun teosta ja työskentelen vakuutusalalla opintojen ohella. Olen opintojen puolesta seilannut Suomea aina Rovaniemeltä Oulun ja Joensuun kautta Tampereelle. Syksyllä starttaa kuudes opiskeluvuosi (hehe).

Oon alunperin savolainen, mutta silti ihan mukava. Vapaa-ajalla tykkään istua pitkillä torikahveilla ja lukea (otan koska vaan vastaan hyviä kirjavinkkejä). Muita intohimon kohteita ovat uudet perunat, elokuvateatterissa nukkuminen, livemusiikki ja 10 viikon kestolotto.

Onnittelut vielä kaikille opiskelupaikasta ja otetaan ilon kautta kaikki irti smurffiviikoista. Ens kertaan!

 

 

 

 Emilia Tiilikainen

Moikka ja onnittelut opiskelupaikasta!

Olen Emilia, 25 vuotta ja yksi tämän syksyn maisteritutoreista. Alun perin olen kotoisin Keski-Pohjanmaalta Kannuksesta, mutta useamman täällä vietetyn vuoden jälkeen Tampere tuntuu jo kotikaupungilta.

Aloitin itse kauppatieteiden opinnot viime syksynä ja aikaisemman tutkinnon vuoksi siirryin suoraan laskentatoimen maisteriopintoihin.

Vapaa-ajalla puuhailen kaikenlaista – varsinaisia harrastuksia mulla ei ole, mutta pyrin tekemään mahdollisimman paljon kaikkea kivaa mikä tekee mut onnelliseksi.

Vaikka kesä onkin ihmisen parasta aikaa, odotan jo innolla syksyä ja teidän teidän kaikkien tapaamista.

Nähdään pian Moikka ja onnittelut opiskelupaikasta!

 

 

Santeri Seppälä

Morjes ja onnea uudet maisterismurffit!

Meikäläinen on Santeri, 25-vuotias Ulvilan kasvatti ja aloitan syksyllä kuudetta vuotta laskentatoimen opintojen äärellä täällä Tampereella. Mun arkea siivittävät niin gradu, syksyllä alkavat osa-aikatyöt tilintarkastuksen parissa kuin myös ainejärjestöhommat.

Erityisosaamisalueitani ovat lähiseudun sushibuffien lounasajat, Mouhouksen tuotanto, Selviytyjät, opiskelijaelämä ja kavereiden toilailujen taltiointi sekä jossain määrin itse opiskelu.

En keksi parempaa tapaa viettää viimeistä kertaa smurffiviikkoja kuin teidän kanssa, joten pian nähdään! Ja muistakaa, että smurffiviikot on hellafly, joten ottakaa kaikki irti ja nauttikaa. Opiskelijaelämälle on vielä maisterinakin hyvin aikaa.

 

 

 

Sohvi Joensuu

Moikka!

Miun nimi on Sohvi, oon 23-vuotias viidennen vuoden boomari. Oon kotoisin Lappeenrannasta, minkä huomaa melko tarttuvasta murteesta. Opiskelen pääaineena markkinointia ja alotan nyt syksyllä kirjottelemaan gradua.

Neljän vauhdikkaan opiskeluvuoden aikana on kertynyt paljon ihania kokemuksia ja tärkeitä ystäviä. Oon opiskelujen ohessa ehtinyt olla aktiivisesti mukana meidän ainejärjestön Boomin toiminnassa ja käynyt opiskelijatapahtumissa ympäri Suomea. Ootan jo innolla, että päästään kohta tapaamaan. Ei muuta kun tervetuloa ja pian nähdään!

Sohvi

 

 

 

 

Emilia Falck

Moikka ja onnittelut uudesta opiskelupaikasta!

Mä oon Emilia ja aloittelen syksyllä  viidettä vuottani Boomissa. Voin kertoa, että edelliset neljä on olleen mun elämän parhaita vuosia ja menneet kuin silmänräpäyksessä, joten uskon että ootte tehneet loistavan valinnan kun ootte hakeneet Tampereelle ja Boomiin opiskelemaan!

Kotoisin mä olen alun perin Vantaalta ja syksyllä olisi edessä gradun kirjoittelua yrityksen johtamisen opintosuunnassa.  Opiskelujen lisäksi oon ehtinyt olla paljon mukana meidän ainejärjestöntoiminnassa ja toimin tällä hetkellä myös Boomin uudessa laskettelukerhossa BoomSkissa.

Odotan jo innolla syksyä, pian nähdään!