Tutoresittelyt 2023

ESITTELYSSÄ BOOMIN TUTORIT 2023!

Tervehdys uudet smurffit 2023! Tällä sivulla pääsette tutustumaan vuoden 2023 tutoreihin, jotka johdattavat teidät pian alkavilla smurffiviikoilla Boomin saloihin! Tutoreiden puoleen voitte aina kääntyä kysymyksienne kanssa, ja he vastaavat kinkkisiinkin kysymyksiin enemmän kuin mielellään. Tutorit ovat tukenanne, kun tutustutte opiskelijaelämään ja nautitte ensimmäisestä opiskelijasyksystänne Tampereen yliopistossa.

Täältä löydätte myös juuri teille, uusille opiskelijoille, suunnatun SmurffiVB:n. VapaaBoomari on meidän ainejärjestömme oma lehti, ja SmurffiVB on teille omistettu numero täynnä hyödyllistä tietoa tulevasta. Kahlaa siis lehti huolella läpi ja tutustu omiin tutoreihisi – pian nähdään!

RYHMÄ 1

Taru Kurunsaari

Moi kaikki uudet smurffit ja niin paljon onnea uudesta opiskelupaikasta! <3

Mun nimi on Taru ja oon 21-vuotias kolmannen vuoden opintoja starttaileva boomari Espoosta. Pääaineena mulla on johtaminen ja sivuaineena luen yritysjuridiikkaa.

Boomissa olin viime keväänä vaihtarien tuutori ja oon myös itse lähdössä ensi keväänä vaihtoon. Lisäksi oon tänä vuonna mukana järkkäämässä syksyn ensimmäistä suurta opiskelijatapahtumaa, Kiskofestiä! Vapaa-aika kuluu lähinnä urheilun, erityisesti koripallon parissa ja Tampereelle muutettuani oon tykästynyt avantouintiin.

Muistan vielä niin hyvin sen päivän, kun muutin smurffiviikkojen ekana päivänä Tampeerelle ja olin niin eksyksissä ja jännittynyt. (onneksi tuutorini asui naapurissa sattumalta niin hän opasti tarvittaessa kotiin :D) Turhaan jännitin, koska alusta alkaen tuli sellainen fiilis, että on päätynyt juuri oikeaan paikkaan. Tampereesta on tullut mulle rakas kotikaupunki enkä enää haluaisi muuttaa täältä pois.

Smurffiviikot ovat pian täällä enkä malta oottaa teidän tapaamista! Tervetuloa Boomiin, teillä tulee olemaan huippuvuosi!

Amanda Hakala

Moikka ja tervetuloa just sulle Boomiin! Mahtavaa, että nähdään kohta ja päästään tutustuun paremmin.

Mun nimi on Amanda ja oon 23-vuotias. Aloitan toisen vuoden opiskelut syksyllä. Pääaineekseni haluan vuoden vaihteessa valita vero-oikeuden. Lisäksi laskentatoimen opinnot on mulle erittäin mieluisia.

Tällä hetkellä asun Tampereen naapurikaupungissa Ylöjärvellä, mutta puolet elämästäni oon asunut Tampereella, joten tiedän aika hyvin kaikki paikat. Opiskelujen lisäksi mulla aika kuluu pääosin pyörittäessä omaa tilitoimistoani ja harrastaessa kilpatanssia sekä valmentaessa kilpacheerleadingia. Lisäksi olen tänä vuonna mukana Boomin vuosijuhlatoimikunnassa ja toimin toisena cocktail- ja iltajuhlavastaavana.

Smurffiviikoilla kannattaa rohkeasti tulla mukaan kaikkiin tapahtumiin, tutustua moniin uusiin ja mahtaviin tyyppeihin sekä ottaa muutenkin kaikki ilo irti uudesta elämäsi parhaasta ajasta. Pian nähdään!

Saku Mäki

Morjesta! Onneksi olkoon opiskelupaikasta ja tervetuloa boomiin!

Mun nimi on Saku ja alottelen toista opiskeluvuotta nyt syksyllä. Oon paljasjalkainen tamperelainen, joten jonkin verran on kerinnyt jo paikkoja täälläpäin näkemään. Pääaineesta ei mulla ole vielä varmuutta, mutta se onkin yks niistä monista hyvistä asioista täällä opiskellessa, ettei tartte vielä alussa niistä ressailla.

Koulun ja tapahtumien ulkopuolella vapaa-aika kuluu epäsäännöllisesti urheilun merkeissä. Tulkaa ihmeessä matalalla kynnyksellä mukaan kaikkiin tapahtumiin ja muihin kujeisiin niin tuutte varmasti huomaamaan, että täältä löytyy kaikille jotakin mieleistä.

Tervetuloa vielä kaikille, pidetään eka muutama viikko hauskaa ja sen jälkeen muutama vuosi!

RYHMÄ 2

Verneri Korpela

Morjes ja tervetuloa Boomiin!

Meikäläinen on Verneri, 23-vuotias kolmannen vuoden boomari. Pääaineena laskentatoimi. Oon Tampereelta kotoisin, joten tunnen kaupungin kuin omat taskuni ja tiedän kaupungin parhaat paikat, joihin kannattamaa mennä syömään tai juhlimaan, joten jos kiinnostaa kuulla lisää niin nykäse hihasta!

Vapaa-aika meikäläisellä kuluu urheillessa ja kavereiden kanssa hengaillessa. Pääsääntöisesti tulee käytyä kuntosalilla ja kesäisin aika kuluu töiden ulkopuolella golfin parissa. Näistä ja tarvittaessa myös muista aiheista saa tulla mielellään juttelemaan syksyn mittaan!

Suosittelen jokaista osallistumaan smurffiviikon kaikkiin tapahtumiin, sillä tulevat kolme viikkoa ovat olleet monelle parhaat opiskeluviikot yliopistossa. Niitä on mukava sitten myöhemmin muistella.

Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja muistakaa nauttia ensimmäisestä opiskelusyksystä. Tervetuloa ja kohta mennään!

Eveliina Hutri 

Moikka uudet smurffit ja paljon onnea opiskelupaikasta. 

Mun nimi on Eveliina ja oon 21-vuotias syksyllä toisen vuoden boomari. Alun perin oon kotoisin Riihimäeltä ja muutin Tampereelle vuosi sitten opiskelupaikan varmistuttua. Tampere on ainakin mun mielestä ollut tosi kiva opiskelukaupunki ja uskon että myös sä tuut viihtymään täällä tosi hyvin. 

Odotan jo innolla tulevaa syksyä ja teihin tutustumista. Hyvää fuksivuotta ja nähdään smurffiviikoilla!

Miikka Lahdelma

Isot onnet opiskelupaikasta ja tervetuloa Boomiin! 

Mä oon Lahdelman Miikka, toisen vuoden Boomari, joka opiskelee markkinointia ja häärää mukana ainejärjestöhommissa. Ikää mulla on 26-vuotta ja Tampereelle oon päätynyt Kajaanin ja Jyväskylän suurkaupunkien kautta.

Mun vapaa-aika menee urheillessa salilla ja eri pallopelien parissa. Iltaisin opiskelujen jälkeen viritän kitaran ja laulan muutaman rakkauslaulun. Aiemmalta koulutukselta oonkin muusikko. 

Odotan smurffiviikkoja innolla, sillä tykkään tutustua aina uusiin ihmisiin. Oma smurffivuosi oli hieno vuosi ja en malta odottaa että pääsen esittelemään teille opiskelijaelämää.

Nähdään pian!

RYHMÄ 3

Aada Rouhiainen

Moikka uudet smurffit ja isot onnittelut opiskelupaikasta! 

Mun nimi on Aada, oon 20-vuotias ja aloitan mun kolmatta vuotta Boomissa. Oon kotoisin täältä Tampereelta joten opiskelukaupungin valinta oli melko luonnollinen, ihanan kaupungin lisäksi täällä on ihan superi opiskelijayhteisö! Parempaan paikkaan ette olisi voineet päätyä.

Pääaineena luen vakuutusta ja riskienhallintaa, taloustieteestäkin takana kursseja sivuaineen verran. Boomissa oon ollut aktiivinen niin tapahtumissa, kuin eri pesteissä järjestötoiminnassakin, ja käsi sydämellä voin suositella niitä hommia jokaiselle vähääkään kiinnostuneelle! Täältä löytyy paikka ihan jokaiselle. 

Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja mut voikin spotata uimahallista altaan reunalta valmentamassa uimahyppyä tai jopa itse laudalta. Arjessa viihdyn kuntosalilla, talvisin laskettelurinteissä ja ympäri vuoden myös kotisohvalla kuluttamassa Netflixiä tai hyvää kirjaa. 

Odotan tosi paljon että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin, teillä tulee olemaan mahtavat smurffiviikot! Ottakaa niistä kaikki irti, ne tulee oleen ihan tosi siistien ja hauskojen vuosien startti <3

Samuli Sjöberg

Moro ja tervetuloa uudet smurffit Boomiin! Nimeni on Samuli, ikää 21 vuotta ja minulla lähtee toinen vuosi käyntiin. Olen alunperin kotoisin ihan Tampereelta ja olen kyllä nauttinut opiskelujen jatkosta täällä. Olen päässyt tutustumaan paljon uusiin ja mahtaviin ihmisiin Boomin kautta, siksi toivon että uutena fuksina lähdet mukaan kokeilemaan kaikkea uutta. 

Ennen opiskelujen alkua luulin, että ottaisin laskentatoimen pääaineeksi mutta nyt olen kahden vaiheilla markkinoinnin tai laskentatoimen välillä. Tärkeää on lähteä avoimin mielen ja ottaa mikä kiinnosta, eikä seurata muiden polkua. Toivottavasti sinulle tulee hauska fuksivuosi ja nähdään syksyllä!

Jaakko Arvola

Moro uudet fuksit ja onnittelut uudesta opiskelupaikasta. 

Mun nimi on Jaakko ja oon 23v. Tampereella syntynyt ja täällä koko elämäni asunut. Aloitan toisen opiskeluvuoteni ja ajattelin ottaa pääaineeksi laskentatoimen.

Ensimmäisenä vuotena tuli aktiivisesti käytyä Boomin tapahtumissa ja hieman muidenkin järjestöjen tapahtumissa.Omalla ajalla ulkoilen ja urheilen varsinkin jalkapallon parissa. 

Itselle smurffiviikot olivat erittäin mukavat ja odotan innolla teidän tapaamista. Minulta saa tulla kysymään vapaasti opiskelusta sekä kaikesta muusta mitä mieleen tulee.

RYHMÄ 4

Hannu Malinen 

Moro ja heti alkuun suuret onnittelut opiskelupaikasta! Oon Hannu, 22-vuotias boomari. Tampereelle oon ponnistanut Kainuun korvesta Kuhmosta. Opinnoissa aloittelen kolmatta vuotta ja pääaineeksi on jo ehtinyt valikoitua yrityksen laskentatoimi. Vapaa-aikaani tykkään käyttää urheilun ja liikunnan parissa vaihtelevissa rooleissa. 

Hienoa, että tekin olette päätyneet juuri Tampereelle. Kaupunki on näyttänyt parin vuoden asumisen aikana upean puolensa. Menoa ja tekemistä löytyy liikkuville tyypeille erittäin paljon. Uskaltakaa kysyä rohkeasti apua meiltä tutoreilta, ollaanhan me täällä teitä varten. Avoimella mielellä rohkeasti mukaan niin saadaan tehtyä näillä smurffiviikoilla muistoja teille loppu elämäksi. 

Hyvää loppukesää ja nähdään smurffiviikoilla!

Viivi Saviranta

Moikka smurffit! 

Mun nimi on Viivi, oon 21-vuotias ja aloittelen toista vuottani täällä Boomissa. Tampereelle muutin lähes tasan vuosi sitten Lahesta ja oon viihtynyt täällä aivan super hyvin! Kukaan ei varmasti valehtele, kun puhutaan, että Tampere on Suomen paras opiskelijakaupunki ja oon varma, että te smurffit tuutte myös huomaamaan sen hyvin nopeasti. 

Omaksi pääaineeksi kaavailin vakuutusta ja riskienhallintaa. Ensimmäisenä vuotena opiskelu ei ehkä ollut ihan mun ykkösprioriteetti, sillä uudet kaverit ja opiskelijatapahtumat vetivät mut täysin pauloihinsa. Meikän löytääkin usein varsinkin sitsipöydän äärestä, jos opiskelijatapahtumista puhutaan. 

Vapaa-ajallani käyn salilla, kun vaan töidenteolta tai muilta kiireiltä kerkeän. Muuten aika kuluu usein kavereiden kanssa tai podcasteja ja suoratoistopalveluita kuluttaen. 

Ensimmäinen vuosi tulee olemaan jännittävä ja välillä saattaakin tuntea olonsa täysin eksyneeksi. Ei hätää! Me kaikki ollaan oltu teidän tilanteessa ja ollaan juuri siks täällä teitä varten. Kannustan teitä kaikkia osallistumaan smurffiviikoille, sillä nää viikot te tuutte muistamaan! Eletään ettei tarvitse vanhainkodissa valehdella… vain miten se meni?

Oliver Menezes 

Morjesta! 

Huikeeta, että oot saanut opiskelupaikan täältä Tampereen kauppiksesta! Meikäläinen on Oliver, 23 – vuotias ja toista vuotta aloittelemassa. Tuun alun perin Helsingistä, vaikkakin koen itseni jo tamperelaiseksi. Monia saattaa varmasti jännittää tuleva syksy, tuttu tunne vuoden takaa. Voin sen kuitenkin luvata, ettei Boomi tule pettämään odotuksia. 

Omiin harrastuksiini kuuluu koulukavereiden piekseminen suliskentillä 😉 ja kaikenlainen muu urheilu. Viime talvena rupesin käymään avantouinneillakin (lattarigeenit huutaa vieläkin hoosiannaa). Lisäksi kaikenlaiset opiskelijahäppeningit kuuluu myös tähän harrastuskastiin. 

Toivon että aloitat opinnot iloisin mielin, sillä me tuutorit ainakin ollaan todella innoissamme, saadessamme toivottaa uudet opiskelijat meidän huikeaan ainejärjestöömme. Sinua odottaa täällä huippuihmiset, jotka ovat tukenasi ja turvanasi heti alusta alkaen. Ei siis muuta kuin lämpimästi tervetuloa, nähdään pian!

RYHMÄ 5

Milja Väänänen

Moikka smurffit ja tervetuloa Boomiin!

Mun nimi on Milja ja Boomissa alottelen nyt mun kolmatta vuotta. Oon 21-vuotias ja alunperin oon kotoisin Nokialta, eli Tampere kaupunkina on erittäin tuttu. Lähenkin mielelläni näyttään vaikka mun lempparipaikat ja uskon että teistä jokainen tulee viihtymään täällä. 

Pääaineena mulla on yrityksen johtaminen, mutta sen lisäksi kiinnostaa myös yritysjuridiikka ja vastuullinen liiketoiminta. Boomin tapahtumissa pyörin melko paljon ja musta saakin takuuvarmasti seuraa bileisiin ja muihin meininkeihin. Ihmisenä oonkin tosi heittäytyvä ja mua kuvaillaan usein kaikkien kaveriksi, joka kyllä pitää paikkansa. Smurffiviikot on ollut oman opiskeluajan ehdoton kohokohta. Ootankin siis innolla, että pääsen olemaan mukana myös teidän opiskelijaelämän startissa, sekä tietysti tuutorina ja kaverina myös pitkään smurffiviikkojen jälkeen.

Venla Harala

Moikka smurffit!

Oon Venla, 21-vuotias ja aloitan tokaa vuotta Boomissa. Oon kotoisin Tampereen vierestä Kangasalta. Tampere on siis aina tuntunut rakkaalta kotikaupungilta, mutta opiskelijana sen pääsee kokeen uudella tavalla! Vapaa-ajalla vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa sekä yritän myös joskus urheilla, kun biletykseltä kerkiää.

Ootan innolla tulevia viikkoja teidän kanssa! <3

Eemil Tuupanen

Moikka kaikille uusille smurffeille ja paljon onnea opiskelupaikasta!

Mun nimi on Eemil ja ikää löytyy kaksikymmentä vuotta. Itse olen kotoisin Joensuusta ja olen opiskellut täällä Tampereella vuoden verran. Tampere kaupunkina on ollut aivan loistava kaiken kaikkiaan ja erityisesti opiskelijakaupunkina varmasti Suomen paras. Erityisesti näin Itä-Suomesta kotoisin olevana osaa arvostaa kaupungin kauneutta ja monipuolisia mahdollisuuksia.

Suosittelen kaikille uusille smurffeille Boomin tapahtumia ja myös itse ainejärjestötoimintaan mukaan lähtemistä. Itse olen käynyt monipuolisesti erilaisissa opiskelijatapahtumissa ympäri Suomea ja suosittelen vahvasti Boomin tapahtumia. Ainejärjestötoiminnassa olen itse ollut mukana auttamassa Boomin vuosijuhlien järjestämisessä, sekä projektitiimissä, joka järjestää nyt syksyllä olevan Suomen suurimman opiskelijatapahtuman Hämeenkadun Appron. Itse opiskeluissa olen kiinnostunut vakuutuksen ja riskienhallinnan opinnoista, sekä laskentatoimesta. Opinnoissa on paljon valinnanvaraa ja oman jutun löytääkin varmasti kokeilemalla erilaisia kursseja.

Suosittelen kaikkia osallistumaan smurffiviikoille mahdollisimman moneen tapahtumaan, itse olin jokaisessa, enkä ole katunut hetkeäkään. Alkuun varmasti jännittävää, mutta fuksiviikkojen aikana saa varmasti niin uusia ystäviä kuin unohtumattomia kokemuksia.

RYHMÄ 6

Timi Suopajärvi

Morjesta!

Onnittelut vielä munkin puolesta opiskelupaikasta!

Mun nimi on Timi ja oon 21-vuotias, syksyllä toista vuotta aloitteleva opiskelija. Kirjoitushetkellä todennäköisin valinta mun pääaineeksi on vakuutus ja riskienhallinta, mutta sen lisäksi oon opiskellu jonkin verran jo yritysjuridiikkaa ja vero-oikeutta, mikä saattaakin vielä vähän tätä soppaa hämmentää.

Suurimman osan elämästäni oon asunu Vantaalla, ja Tampereelle muutin just ennen omien smurffiviikkojen alkua. Tampere oli kaupunkina jo lapsuudesta tuttu, kiitos isovanhempien, mutta vasta ekan opiskeluvuoden aikana oon ehtiny kunnolla tutustumaan Suomen parhaaseen opiskelijakaupunkiin.

Vapaa-aika menee pääsääntöisesti urheilun ja liikunnan parissa. Kaikesta urheilusta löytyy jotain sanottavaa niin niistä voi aina tulla jutteleen. Myös opiskelijatapahtumat värittää aika lailla arkea ja niistä mut aika usein myös löytääkin.

Tervetuloa Boomiin ja nähdään syksyllä!

Lotta Tolvanen

Moikka ja onnea loistavaan ainejärjestöön ja opiskelupaikkaan pääsystä! Oon 21-vuotias Lotta ja opiskelen kolmatta vuotta vakuutuksen ja riskienhallinnan pääaineessa.

Ennen kuin hain tänne opiskelemaan, olin sitä mieltä, etten koskaan astu jalallanikaan Tampereelle. Tämä johtuu 150% siitä, että juuri ajokortin saatuani ajoin kavereideni kanssa Tampereen keskustassa päin ja se oli kamalin ajokokemus, mitä pienen kaupungin tyttö voi kokea. Jossain mielenhäiriössä tänne kuitenkin hain ja pääsin, enkä ole katunut hetkeäkään.

Vapaa-ajallani harrastan potkunyrkkeilyä ja käyn Atalpalla säännöllisen epäsäännöllisesti sulkapallovuoroilla. Olen tällä hetkellä myös VB:n toimituksessa sekä Tariffin hallituksessa ja muutenkin tulee rampattua opiskelijatapahtumissa välillä turhankin aktiivisesti. En malta odottaa, että pääse tutustumaan teihin, nähdään pian! 🙂

Jenny Jaskari

Moikkuu! 

Onnittelut vielä munkin puolesta opiskelupaikasta vähintäänkin Suomen mahtavimmassa opiskelukaupungissa! 

Oon Jenny, 20-vuotias ja toista vuotta opiskelen täällä Tampereella. Pääaineiden suhteen oon edelleen aika kahden vaiheilla tuon markkinoinnin ja yrityksen johtamisen kanssa, että saa nähdä mistä itseni piakkoin löydän.

Oon kotosin semmoisesta pienestä kunnasta nimeltä Kihniö, kohtuu läheltä Tampereetta, joka on aina ollut lähellä sydäntä. Toki Tampere on ollut myös oikeasti lähellä.

Tykkään kaikesta musiikkiin liittyvästä, vähän lauleskelen ja muuta sellasta. Lukeminen on myös oikein lähellä sydäntä erilaisten elokuvien ja sarjojen kanssa. Opiskelijatapahtumissa oon myöskin ollut hyvinkin aktiivinen ja niissä mua tulee näkemään myös jatkossa, varsinkin tanssilattialla!

Nähdään syksyllä kaiken uuden ja kivan parissa!☺️

RYHMÄ 7

Roope Hyvönen

Moikka smurffit ja onnittelut opiskelupaikasta! Mä oon Roope, 22-vuotias ja alunperin Lohjan kauniista järvimaisemista. Tampereella ja Boomissa pyörähtää kolmas vuosi käyntiin ja pääaineenani luen taloustiedettä. Vapaa-aika kuluu lähinnä jalkapallon ja hyvien ystävien kanssa. Mitä vaan voi tehdä, kun on hyvää seuraa! 

Opiskelujen aikana kahdessa vuodessa on ehtinyt paljon tutustua Boomin tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä käymään eri tapahtumissa niin Tampereella kuin muuallakin Suomessa. Vahva suositus itseltä on lähteä toimintaan mukaan ja hyödyntää meidän ainejärjestön tarjontaa toteuttaa itseään opintojen ohella.

Smurffit, me nähdään pian ja hoidetaan teidät turvallisesti koulun penkille 😎👍

Anna Mattila 

Heipähei uudet smurffit ja tervetuloa Boomiin!

Ensinnäkin suuret onnittelut opiskelupaikan saamisesta, voitte olla super ylpeitä itsestänne. Meikäläinen on Anna ja oon 21-vuotias paljasjalkainen manselainen. Näin ollen multa voi tiedustella kaikki parhaimmat raflasuositukset ja menomestat Tampereelta. 😉 Oon 2-vuoden boomari ja todennäköisesti pääaineekseni valikoituu yritysjuridiikka ja vero-oikeus. 

Aktiivisen opiskelijaelämän ohella vapaa-aikani pyörii ystävien, treenailun, alennushaukkailun, sisustusintoilun ja työnteon ympärillä. Rakastan myös matkustelua, konsertteja sekä oon erittäin yllytyshullu esimerkiksi extreme-lajien suhteen. 

En malta pysyä haalareissani odotellessani, että pääsen tapaamaan teidät kaikki uudet ihanat smurffit! Olkaa rohkeasti yhteydessä, mikäli jokin askarruttaa. Toivotan teille rentouttavaa kesän jatkoa – nyt vielä kannattaakin levätä, sillä kohtaa alkaa elämänne hulinat. Nähdään pian. <3

Leevi Räty

Moi! Alkuun mitä lämpimimmät onnittelut kaikille uusille Smurffeille opiskelupaikasta, se
on jo itsessään upea saavutus!
 
Ite on kai tämmönen rennonletkee parikymppinen toisen vuoden Boomari, ja alun perin kotoisin Joensuusta. Vuoden Tampereella asuneena väitän, että tää on maailman paras opiskelijakaupunki. Mun fuksivuosi Boomissa oli mukavan värikäs ja löysin itseni usein tilanteista, johon vielä vuosi sitten en ois koskaan uskonut pääseväni. Yks mun lempijuttujatässä ainejärjestössä onkin se, että täällä pääsee tekemään isoja juttuja pienellä kynnyksellä.

Me täällä Boomissa muistetaan opiskelujen ohessa myös välillä pitää hauskaa, ja suosittelen
kaikkia hyppäämään ennakkoluulottomasti kaikkeen mukaan! Paras tapa kokea tämä heti
ensi alkuun on tietenkin Smurffiviikot. Tee kaikkesi, että pääset osallistumaan tähän
seikkailuun, ette tiiäkkään mikä kaikki kiva teitä oottaa! 🙂

Alkuun voi olla paljon kaikkea uutta ja jännää, mutta nou hätä, me tuutorit ollaan täällä teitä
varten, joten juttelemaan vaan jos joku juttu mietityttää! Koitan sitte olla puhumatta liikkaa
Karjalan murretta jotta työki ymmärtäsitte…

RYHMÄ 8

Jenna Paukkuri 

Moi vaan ja tervetuloa Boomin kyytiin! Onneks olkoon opiskelupaikasta vielä munkin puolesta, mä oon Jenna ja ikää mulla on 23 vuotta. Tykkään kutsua itseäni paljasjalkaiseksi tamperelaiseksi vaikka Lempäälästä olenkin, mutta Tampereen puolella on tullut asusteltua jo useampi vuosi. 

Mä alottelen nyt syksyllä toista vuotta opintojen parissa ja oon Boomissa viihtynyt todella hyvin. Ensimmäisen vuoden aikana ehdin sekä tutustumaan opiskelijatapahtumiin ja -kulttuuriin, että olemaan osallisena Boomin toiminnassa työskennellessä Hämeenkadun approssa ja vuosijuhlilla. 

Kotona mulla on 2-vuotias koira, kenen kanssa tuleekin vietettyä suurin osa vapaa-ajasta. Nasu tulee varmasti tutuksi myös teille fuksivuoden aikana, sillä tykkään sitä pitää mukana tapahtumissa mahdollisuuden tullen. Kuvassa oltiin Nasun kanssa kannustamassa Boomi voittoon tämän vuoden Winter Classic jääkiekkoturnauksessa.

Pitäkää kiinni hatuistanne, sillä luvassa on elämänne elämyksellisin syksy! 

Aino Mäkelä

Moikka smurffit,

tervetuloa ja onnea opiskelupaikasta!

Mun nimi on Aino, 21 vuotta tuli juuri täyteen ja aloittelen syksyllä kolmatta vuottani opintojen parissa. Pääaineeksi valitsin taloustieteen ja opintojen ohessa olen ehtinyt kiertää myös hyvin tehokkaasti läpi opiskelijatapahtumia ja olla jonkin verran mukana Boomin toiminnassa.

Opiskelijaelämän vastapainona tykkään harrastaa urheilua ja salilla käymisen lisäksi Tampereen lenkkimaastot ovat tulleet tutuiksi. Suunnistus ja lumilautailu ovat olleet myös tärkeitä lajeja, mutta nykyään niiden parissa tulee oltua harvemmin. Alunperin olen kotoisin Saarijärveltä, enkä tiennyt Tampereelta ketään tai mitään kun tänne muutin. Muuttaminen osoittautui kuitenkin parhaaksi ratkaisuksi, ja nykyään en vaihtaisi kaupunkia tai ainejärjestöä millään. Toivottavasti tulette viihtymään yhtä hyvin kuin itse olen, syksyllä nähdään!

Immu Koskinen

Hellou uudet smurffit ja onnittelut opiskelupaikan saamisesta Suomen parhaassa opiskelijakaupungissa!!

Mun nimi on Immu, oon 22v ja toista vuotta alottelen opintojani. Ensimmäinen vuosi oli aika railakasta meininkiä mutta onneks välillä muistu piipahtaa luennoillakin. Opiskelun ohessa vapaa-aika menee urheillessa kavereitten kanssa, kesällä etenkin golfia ja padelia pelatessa. Ootan innolla, että päästään tutustumaan ja tulkaa ehdottomasti nykäseen hihasta millä tahansa asialla! 

Toivottavasti teillä on kaikilla hauska kesä jo pohjalla, loppukesästä tulee varmasti vähintääkin yhtä huikee!

RYHMÄ 9

Kalle Vehkalahti 

Moi smurffit! Heti kärkeen onnittelut opiskelupaikasta, parhaimman opiskelijakaupungin valinnasta ja kovimpaan ainejärjestöön kuulumisesta! 🙂

Mun nimi on Kalle. Oon 22v ja kotoisin Porista, Laviasta. Oon asunu Tampereella yli 2 vuotta ja viihtynyt täällä hyvin! Tampere on hieno paikka olla ja opiskella. Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla ja hengailla kavereiden kanssa. Aloitan toisen opiskeluvuoden Boomissa ja on hieno päästä starttaamaan se teidän kanssa smurffiviikoilla! Ensimmäisillä opiskeluviikoilla tulee uutta ja outoa asiaa, mutta ei kannata liikaa jännittää. Opitte kyllä ja yhdessä mennään! Smurffiviikoilla tapaatte paljon uusia kavereita ja myöhemmin muistelette varmasti hauskoja hetkiä niiltä ajoilta! Ottakaa kaikki ilo irti tulevasta opiskeluvuodesta! 

Kohta mennään🔥😎

Janette Tukonen 

Moikka kaikki ihanat uudet smurffit ja onnittelut opiskelupaikasta Suomen opiskelijaystävällisimmässä kaupungissa!

Olen Janette, 22-vuotias boomari Heinolasta. Lukion ja pari välivuottani vietin kuitenkin pääkaupunkiseudulla. Sieltä muutinkin vuosi sitten Tampereelle ja aloitan nyt syksyllä toisen vuoden opinnot täällä. Rakastan tätä kaupunkia ja toivon, että tekin viihdytte täällä! Vapaa-ajallani hengailen kavereiden kanssa ja tykkään laulaa. Opiskelijaelämä on niin siistiä, varsinkin meidän todella aktiivisessa ainejärjestössämme Boomissa, joten ottakaa siitä kaikki irti. Toivottavasti teilläkin tulee olemaan vähintään yhtä mahtava smurffiviikko (ja koko vuosi 😋) kuin minulla viime vuonna. 

Jännitys kuuluu asiaan, joten koittakaa olla stressaamatta liikaa. Alussa kuuluukin olla vähän pihalla kaikesta, mutta kyllä se siitä! 

Pidetään kivat smurffiviikot ja nähdään pian!

Roope Levola

Moikka vaan ja onnittelut vielä täältäkin opiskelupaikasta. 

Mä olen Roope, ja jotta opiskelu ei olisi liian helppoa, niin valitsin pääaineekseni taloustieteen 😉 Tampereelle päädyin alun perin eräästä meemistä tutusta paikasta nimeltä Lohja, mutta Tamperetta ennen kerkesin asumaan myös muutaman vuoden Helsingissä. 

Omista smurffiviikoista onkin jo hetki aikaa. Silloin oli ensimmäinen coronasyksy ja monet isot tapahtumat vuoden aikana peruttiin. Onneksi Boomi pystyi pitämään smurffiviikot lähes normaalisti ja tapahtumiakin sen verran, mitä tilanne salli. Ikävän ajankohdan hyvänä puolena oli kuitenkin monien smurffiryhmien tiivis ryhmäytyminen. Nyt ei onneksi paikat ole enää kiinni, mutta toivottavasti kaikille silti löytyy huikeat ryhmät täynnä heittäytymistä ja hyvää meininkiä. 

Nähdään smurffiviikoilla ja pitäkää kaikki ikimuistoinen fuksivuosi❤️

RYHMÄ 10

Rasmus Örså 

Moi Smurffit! 

Onnittelut koulupaikasta ja mahtavan opiskelukaupungin valinnasta! Alkuperäisenä lappeenrantalaisena ja Helsingin kautta tänne eksyneenä uskon, että tuutte varmasti viihtymään täällä Pirkanmaan Pariisissa. 

Mä oon Rasmus Örså ja mulla lähtee toinen vuosi käyntiin Boomin hellässä hoivassa. Mitä luultavimmin pääaineeksi valikoituu laskentatoimi koska tykkään kiusata itseäni ja tunnen vetovoimaa Excelin loppumattomia soluja kohtaan. Vapaa-aika kuluu vastavuoroisesti kevyemmissä merkeissä urheillessa ja Boomin pidoissa rillutellessa. Koska mulla ei ikinä riittänyt ammattiurheilijaksi niin siirryin pelikentiltä penkille ja vaikutankin tätä nykyä Boomin urheilujaostossa BoomSportissa, jonka kuukausittaisissa lajikokeiluissa toivon teitä fukseja näkevän! 

Oottelen jo innolla teihin tutustumista, tervetuloa ja tsemppiä alkavaan lukuvuoteen! 

Vilma Laine 

Moikka uudet smurffit ja valtavasti onnea uudesta opiskelupaikasta! 

Mun nimi on Vilma ja ikää on 19 vuotta. Oon aloittamassa toista vuotta ja pääaineeksi oon tällä hetkellä miettinyt vakuutusta ja riskienhallintaa. Alun perin oon kotoisin Kokemäeltä. Tampere on ollut huippu opiskelukaupunki ja tänne kotiutuu nopeasti, vaikka tulisi pienemmästäkin paikasta. 

Vapaa-ajalla tulee tehtyä vaihtelevasti vähän kaikenlaista. Syksyllä tulee taas käytyä opiskelijatapahtumissa kavereiden kanssa, mutta nyt oon tykännyt käydä salilla sekä koittanut elvyttää pianon ja huilun soittotaitoja. Talvisin tulee käytyä myös laskettelemassa. 

Mua saa aina tulla nykäsemään hihasta tarvitte sitten apua kurssi-ilmoittautumisissa tai vaikka vinkkejä Tampereen parhaista kahviloista. 

Omilta smurffiviikoilta jäi paljon upeita muistoja, joten tehdään teidänkin smurffiviikoista ikimuistoiset! Pian nähdään <3 

Niina Kortevaara 

Moikka kaikki! 

Ihan alkuun lämpimät onnittelut koulupaikasta, ja tervetuloa Boomiin! <3  

Mä oon Niina, 21-vuotias ja aloittelen opintojen toista vuotta. Oon nuorempana asunut hetken Ranskassa, mutta muuten oon ihan aito Tamperelainen. Pääaineen valinta on mulla vasta edessä, mutta näillä näkymin oon valitsemassa markkinoinnin.  

Vapaa-aika kului viime vuonna pitkälti kaikenlaisten opiskelijatapahtumien parissa ja myös niiden järkkäilyssä. Oon mukana Boomin tapahtumajaostossa ja ollut myös vujustaffissa ja kv-tutorina. Hyvänä tasapainona näille ja opiskelulle käyn myös salilla, virkkailen ja oon cat mom. <3  

Suosittelen kaikkia smurffeja suuntaamaan rohkeasti ja avoimin mielin tulevaan syksyyn, siitä tulee meinaan takuulla ihan mahtava! Me tutorit ja muut kanssaopiskelijat odotetaan jo innolla teidän tapaamista! 

RYHMÄ 11

Karla Laakso

Moi kaikki uudet smurffit! Suuret onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Boomiin.

Mun nimi on Karla, oon 20-vuotias ja syksyllä alkaa toinen vuosi opiskeluiden parissa. Muutin Tampereelle Helsingistä, enkä vois olla onnellisempi valinnasta lähteä Suomen parhaimpaan opiskelijakaupunkiin! 

Vapaa-aika kuluu kavereiden kanssa milloin missäkin ympäri Tamperetta ja opiskelijariennoissa ympäri Suomea. Oon saanu tehtyä mun elämästä Tampereella just oman näkösen ja tänne on aina yhtä ihana palata. 

Innostuin heti alkuun kaikesta meidän ainejärjestöön liittyvästä toiminnasta, mikä on jo nyt vajaan vuoden aikana opettanut ja antanut enemmän kuin oisin ikinä voinu ees kuvitella. Suosittelen ihan kaikille osallistumaan fuksiviikkoihin avoimin mielin, ihmettelemään ja kyselemään kaikkea mahdollista! Tehdään yhdessä ikimuistoiset viikot ja ensiaskeleet uuteen elämänvaiheeseen! 

Eetu Holma

Tervehdys kaikki uudet smurffit ja suuret onnittelut vielä opiskelupaikasta!

Mä oon Eetu ja aloitan nyt syksyllä toisen vuoteni boomissa. Pääaineena mua kiinnostaa yritysjuridiikka ja verotus. Kotoisin olen Etelä-Suomesta Järvenpäästä. Tampere oli mun ykkösvalinta yhteishakua tehdessä, sillä niin paljon hyvää oon tästä kaupungista kuullut ja hyvin nopeasti tänne muutettuani huomasinkin, että opiskelukaupunki ei paljoa paremmaksi tästä voi enää mennä.

Vapaa-ajalla tykkään tehdä kaikenlaista kavereiden kanssa ja varsinkin urheilua tulee harrastettua aina kuntosalilla käymisestä ja lenkkeilystä padelin pelaamiseen. Kesällä olen viihtynyt myös erityisen paljon veneilyn parissa.

Ainejärjestöllämme Boomilla on paljon erilaisia ja hauskoja tapahtumia sekä vapaa-ajan toimintaa, josta jokaiselle löytyy varmasti jotain mieleistä. Itse olin fuksivuonna mukana mm. vuosijuhlastaffissa eli järjestämässä keväällä ainejärjestömme hulppeita vuosijuhlia.

Odotan innolla mitä tuleva syksy tuo tullessaan ja kannustan teitä smurffeja myös osallistumaan rohkeasti ja ottamaan kaiken ilon irti opiskeluajastanne.

Catarina Jakonen

Moi smurffit <3

Ja isot onnittelut opiskelupaikasta! Mun nimi on Catarina, oon 20-vuotias ja kotoisin Haminasta. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, kierrellä kirppareita (ja opiskelijatapahtumia!), lukea, testailla uusia ravintoloita, nähdä uusia paikkoja ja odottaa Euroviisujen alkamista.

Syksyllä vierähtää käyntiin ”jo” kolmas opiskeluvuosi, pääaineena mulla on yritysjuridiikka. Tampere on tuntunut alusta asti rakkaalta ja kodilta, ei siis todellakaan tarvitse pelätä tänne muuttamista! Myös Boomissa oon viihtynyt todella hyvin, ja oon ollutkin siksi jonkin verran mukana myös Boomin toiminnassa. 

Tervetuloa Suomen parhaaseen opiskelijakaupunkiin ja ainejärjestöön, syksyllä onneksi jo nähdään!

RYHMÄ 12

Henri Rajamäki

Moro!

Mä olen Henri, ikää 22 vuotta ja toinen vuosi opintoja polkaistaan nyt syksyllä käyntiin. Starttini mä olen saanut Suomen Monacosta eli Seinäjoelta, Etelä-Pohjanmaalta.

Vapaa-aika menee tyypillisesti urheilun ja yleisen pöljäilyn siivittämänä sekä toisinaan (melko usein) meikäläisen saattaa myös löytää opiskelijabileistä ottamassa tanssilattiaa haltuun.

Tässä lyhyessä vuodessa Tampere on tosiaan alkanut tuntua kodilta ja on suorastaan sydäntä lämmittävää kuinka huipputyyppejä ensimäinen opintovuosi on elämään tuonut. Meikäläisen ykköstärppinä onkin ekan vuoden aikana rohkeasti mennä mukaan ainejärjestötoimintaan, tapahtumiin ja tutustumaan ihmisiin, niin antoisa eka vuosi on lähes taattu!

Vielä mojovat onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimät tervetuliaiset manselle, sekä meidän ihanaan ainejärjestöön Boomiin <3

Wilma Kauranen

Moikka uudet smurffit! 

Super isot onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Boomiin! Mä oon Wilma, 21-vuotias, Lahesta alunperin kotoisin nyt syksyllä toisen vuoden alottava boomari.

Nyt vuoden Tampereella asuneena, voin sanoa että oon todellakin tykännyt asua ja opiskella täällä. Haluun olla mukana varmistamassa että myös te viihdytte ja pääsette hyvin alkuun opiskelujen suhteen! 

Boomilla on tosi paljon mahtavia tapahtumia ja toivon että otatte niistä, smurffiviikoista ja koko opiskelijavuosista kaiken irti. 

Nähdään pian smurffiviikoilla <3

Viljami Pelkonen

Moikka smurffit! 

Oon Viljami, 20-vuotias toisen vuoden boomari. Tampereella oon asunut nyt vuoden, mutta alunperin oon kotoisin Turusta (jee!). Vaikka Turku pysyykin ykkösenä, on pakko myöntää että Tampere on ihana kaupunki ja saanut paikan mun sydämessä. Siitä kuuluu iso kiitos myös Boomille ja kaikille kanssaboomareille.  

Opinnoissa oon kiinnostunut eniten vero-oikeuden ja yritysjuridiikan opintosuunnasta ja sitä oonkin ajatellut pääaineeksi. Olin alunperin tosi hukassa kauppiksen ja eri pääaineiden välillä, mutta vuodessa ajatukset selkenee hyvin! Nyt en voisi olla tyytyväisempi enää valintaani:)  Ootan innolla että päästään tapaamaan elokuussa, mutta nyt muistakaa vielä nauttia viimeisistä lomaviikoista! Levänneenä ja energisenä on hyvä tulla Boomin ja meidän tutoreiden hellään huomaan!! Näkemisiin ja onnittelut opiskelupaikasta

RYHMÄ 13

Jenna Tervo 

Moi uudet smurffit ja onnittelut opiskelupaikasta! Mä oon Jenna, 21-vuotias toista vuotta aloitteleva boomari. Alun perin oon kotosin Kajaanista ja oon nyt ehtinyt asua Tampereella noin vuoden verran. Tähän mennessä oon kyllä ollut tosi tyytyväinen mun valintaan tulla juuri tänne! 

Pääainevaihtoehdoista eniten kiinnostaa johtaminen ja markkinointi. Mun vapaa-aika kuluu lähinnä urheillessa ja ystävien kanssa hengaillessa. Muita lemppari juttuja on matkustaminen ja livemusa, etenki tällee kesällä kohokohtia on kyl ehdottomasti ollu festariviikonloput. 

Ekan vuoden aikana kävin aika ahkerasti tapahtumissa niin Tampereella kuin muissakin kaupungeissa ja suosittelen kyllä lämpimästi myös teille uusille smurffeille osallistumista opiskelijatapahtumiin. Sitä kautta saa ihania muistoja ja uusia tuttavuuksia! 

Tälleen loppuun vielä kerran onnittelut hyvästä valinnasta ja tervetuloa Tampereelle! Smurffiviikoilla nähdään <3 

Emil Kruth 

Ihan ensiksi suuret onnittelut opiskelupaikasta. Tervetuloa Suomen parhaaseen opiskelijakaupunkiin! Oon Emil, 22-vuotias kaveri alunperin kotosin Stadista 

Olin vuosi sitten samassa tilanteessa kuin moni teistä eli uudessa kaupungissa uusien ihmisten ympyröimänä. Tampereelle opiskelemaan lähteminen on kuitenkin ollut yksi mun elämän parhaista päätöksistä. Olen löytänyt täältä monia mahtavia ihmisiä keiden kanssa voi nauttia sekä opiskelusta että opiskelijaelämän riennoista. Kaikki ovat alussa samassa tilanteessa, joten ennakkoluulottomasti vaan tutustumaan mahdollisimman moneen! 

Vapaa-ajalla liikunta on lähellä sydäntä ja olenkin osa ainejärjestömme liikuntajaostoa Boomsporttia. Olen pelannut lähes koko elämäni jääkiekkoa. Myös jalkapalloa ja erilaisia kamppailulajeja on tullut harrastettua paljon. Nykyään päälajina toimii penkkiurheilu. Hienoo nähä ja kohta mennää! 

Lauri Korhonen  

Moikka kaikille, ja onnittelut uudesta opiskelupaikasta!  

Oon Lauri, 25-vuotias ja alunperin Kangasalta kotoisin. Syksyllä alkaa mun neljäs yliopistovuosi, joskin takinkääntäjänä (alanvaihtajana) oon ollut boomari vasta vuoden. Pääaineeksi valikoitui vero-oikeus, vaikken sitä opintojen alussa olisikaan voinut uskoa. 

Vapaa-aika menee pitkälti shakin, thainyrkkeilyn ja satunnaisen seinäkiipeilyn parissa, mutta myös elokuvat sekä kortti- ja lautapelit ovat lähellä sydäntä. Luonteeltani oon heittäytyjä, ja tykkään jatkuvasti kokeilla uusia asioita ja haastaa itseäni.   

Tampere on ihan loistava opiskelijakaupunki, ja täältä löytyy jokaiselle varmasti jotakin – vaikka oon itse asunut Tampereella jo lähemmäs kymmenen vuotta, löydän täältä vieläkin jatkuvasti kaikenlaisia uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia. Vaikka fuksisyksyssä riittää jo valmiiksi paljon pureskeltavaa, suosittelen kaikkia tutustumaan kaupungin anteihin ja erinäisiin harrastejärjestöihin oman jaksamisen mukaan. Tekeminen täältä ei varmasti lopu kesken!  

Nähdään smurffiviikoilla! 

RYHMÄ 14

Elisa Taitto

Moi uudet smurffit ja onnea opiskelupaikasta!  

Mä oon Elisa, 20-vuotias ja alun perin Lahesta kotoisin. Nyt syksyllä alotan toisen vuoden opintoja Tampereella, joka on osoittautunut ihanaksi opiskelukaupungiksi ja uskon, että tekin tuutte viihtymään täällä hyvin. Pääaineeksi oon miettinyt ottavani markkinoinnin. Ensimmäinen opiskeluvuosi meni nopeasti, mutta siitä jäi upeita muistoja, joten kannattaa nauttia joka hetkestä. 

Tanssiharrastus jäi vähän taka-alalle uuteen kaupunkiin tutustuessa, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus palata takaisin vanhan ja rakkaan harrastuksen pariin. Muuten vapaa-ajalla tykkään käydä lenkeillä ja vastapainoksi kattoa sarjoja sohvalla sekä viettää aikaa kavereiden kanssa. 

Vastaan mielelläni kaikkiin mieltä painaviin kysymyksiin, joten saa tulla kyselemään. Smurffiviikoilla nähdään!

Anna-Emilia Sorvoja

Moi! Onnea uudesta opiskelupaikasta ja Suomen parhaan kaupungin valitsemisesta! Oon kotosin täältä Tampereen seudulta, tarkemmin sanottuna Vesilahdesta, joten mun mielipide parhaasta kaupungista voi olla vähän puolueellinen.

Oon 20-vuotias toisen vuoden boomari. Eka opiskeluvuosi meni pääasiassa töitä tehdessä ja tapahtumissa käydessä, mutta silti oon onnistunut löytämään kiinnostavan pääaineen. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin mun pääaine tulee olemaan vakuutus ja riskienhallinta.


Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa perheen ja kavereiden kanssa. Onneks siitä huolimatta mulla on vielä aikaa ja energiaa opiskelijatapahtumille! Tän kesän lemppariharrastuksia on ollu keikoilla ja festareilla käyminen. Muun vapaa-ajan täytänkin sitten lenkkeilyllä, laskettelulla ja leffojen parissa.Toivotan teille onnee uuden elämänvaiheen järjestelyihin ja ootan innolla et pääsen tutustuun teihin Smurffiviikoilla!

Jerry Kyllästinen

Moikka uudet smurffit ja tervetuloa Tampereelle! 

Mä oon Jerry, täytän syksyllä 21 vuotta ja alotan nyt toista opiskeluvuotta kauppatieteiden parissa. Pääaineeksi oon kaavaillut markkinointia. Oon kotoisin Helsingistä ja muutin Tampereelle noin vuosi sitten. Voin sanoa että Tampere on ollut etenkin opiskelijalle todella kiva paikka olla.

Olin itse yllättynyt erilaisten opiskelijatapahtumien määrästä ja uskon että jokaiselle löytyy jotakin mielestä tekemistä täältä. Vapaa-ajallani tykkään lenkkeillä, pelata tennistä ja seinäkiipeillä, kaikenlainen urheilu on itselleni mieluista. Muuta jäljelle jäävää aikaani käytän muun muassa elokuvien ja sarjojen katseluun sekä kaverien kanssa hengaamiseen. Kannattaa tulla rohkeasti kysymään jos mikä tahansa mietityttää.

Onnittelut vielä kerran uudesta opiskelupaikasta, nähdään kohta ja pidetään uskomattomat smurffiviikot!

RYHMÄ 15

Rasmus Juuti

Moro kaikki uudet smurffit ja onnea opiskelupaikasta!

Mä oon Rasse, 20-vuotias toisen vuoden boomari. Tampereelle muutin Espoosta, vaikka on Mansesterissakin tullut asuttua ihan pienenä. Jo silloin, 8-vuotiaana, vannoin muuttavani tänne takaisin ja se on ollut yksi elämäni parhaita päätöksiä. Tampere on vaan niin kiva paikka!

Vapaa-ajalla tulee soitettua kitaraa, seurattua lätkää (Tappara on muuten Tampereen herra), sekä vietettyä aikaa Boomin tapahtumissa ja toiminnassa. Tällä hetkellä olen Boomin bändissä ja toimituksessa kirjoittamassa Tampereen ykköslehteä, VapaaBoomaria.

Hyvää loppukesää ja nähdään smurffiviikoilla!

Matias Räsänen

Moro uudet smurffit!

Heti alkuun tervetuloa Tampereelle ja valtavat onnittelut opiskelupaikan saamisesta! 

Mää oon 22-vuotias Matias Räsänen ja tietysti paljasjalkainen Tamperelainen. Syksyllä itselläni alkaa toisen vuoden opinnot ja sitähän tässä ollaankin nyt jo kesän mittaan kädet syyhyten odoteltu töissä. Nyt sitten myös edessä pääaineen miettiminen, jossa oon edelleen laskentatoimen ja taloustieteen välillä.

Opiskelun ohella arki kuluu tehokkaasti kavereiden seurassa sekä eri urheilulajien parissa. Nyt tänä vuonna oonkin mukana Boomsportissa eli meidän omassa liikuntajaostossamme. 

Jos löytyy mittään kysymyksiä mihin tahansa liittyen nii lupaan, että ainakin joskus saattaa olla jopa vastauksesta hyötyä, eli rohkeesti vaan nykäseen hihasta! Voin kertoo että tää on meinaas aikas hienoo nii nähdää fuksiviikoilla!

Anni Perkiö

Heipähei ja tervetuloa Boomiin <3

Mä oon Anni, 20v ja toinen opiskeluvuosi edessä. Opinnoissa mua kiehtoo eniten yritysjuridiikka sekä johtaminen.

Kotoisin oon Urjalan pikkukylästä, mutta Tampere tuntuu kodilta. Parasta täällä onkin se, että tuttuja pääsee moikkailemaan kaupungilla tämän tästä.

Mut löytää lähes aina norkoilemasta Bolasta. Jos harmaille sohville istahtaminen siis jännittää, ei huolta! Meikäläisestä saa aina juttuseuraa. Hääräilen myös taloustieteen ainejärjestö Pareton hallituksessa, Mediatiimissä sekä pyörittelen Berttakerhon käsityöjuttuja.

Käsityöt ja valokuvailu onkin mulle rakkaita harrastuksia. Mun ehdoton lempiprojekti on omien haalareiden tuunaaminen, jonka otan erittäin vakavasti.

Smurffiviikot ovat jännittävää aikaa ja näin kuuluukin olla! Turhan stressin voit kuitenkin heittää huoletta pois, sillä meillä on ihana yhteisö johon jokainen on tervetullut omana itsenään! 

En malta odottaa, että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin <3

MAISTERITUTORIT

Jutta Svärd

Moikka maisterismurffit ja onnittelut opiskelupaikasta!

Mä oon Jutta ja aloittelen viidettä opiskeluvuotta yritysjuridiikan pääaineopiskelijana. Kotoisin olen Kotkasta mutta olen asunut hieman ympäri Suomea kuin myös jonkin verran ulkomailla. Oon opiskellut aiemmin Lappeenrannassa LAB-ammattikorkeakoulussa tradenomiksi suuntautuen yritysjuridiikkaan, jonka kautta sitten hakeuduin ja muutin jatko-opiskelemaan Tampereelle. 

Opintojen ohella työskentelen yritysjuridiikan tehtävien parissa ja vapaa-aika kuluukin kavereiden kanssa hengaillessa, ja musta saakin seuraa vaikka testailemaan erilaisia ravintoloita Tampereella, lajikokeiluihin tai vaikka boomin tapahtumiin. Tampere on tuonut mukanaan paljon uusia ystäviä ja huikeita kokemuksia, joten rohkeasti vaan osallistumaan smurffiviikoille! 

Odotan innolla että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin ja vietetään aivan mahtavat smurffiviikot yhdessä! Nähdään pian!

Anni Järvinen

Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Manseen!

Mä oon Anni, aloitin vastuullisen liiketoiminnan maisteriohjelmassa viime syksynä. Mulla on yksi tutkinto takataskussa Helsingin yliopistosta ja nyt toivottavasti elämäni viimeinen gradu menossa. Muutin tänne 15-vuotiaana suorittamaan lukio-opintoja ja pelaamaan salibandya. Opiskeluvuodet Helsingissä todisti viimeistään, että Tampere on place to be. Ihan parasta olla täällä takaisin ja kiva, että sä tuut myös! Opintojen ohessa työskentelen FSC Suomella vastuullisen metsänhoidon ja metsäsertifioinnin parissa.  

Vapaa-aikani kuluu kolmen koiran kanssa koiranäyttelyissä, urheillen tai hevosten kanssa harrastaen. Suosittelen ehdottomasti olemaan aktiivinen Boomin tapahtumissa sekä kaikessa muussa toiminnassa mitä ainejärjestöllämme on tarjota. Niistä jää käteen hyviä ystäviä opiskeluaikojen jälkeenkin.  

Nähdään smurffiviikoilla, meillä tulee olemaan niin kivaa! 

Petra Leppänen

Moikka ja onnittelut opiskelupaikasta!

Mä oon Petra, 22-vuotias viidennettä vuotta aloitteleva maisteriopiskelija. Mun pääaine on vakuutus ja riskienhallinta ja gradu olisi tarkotus saada nyt ensi lukuvuonna purkkiin. Oon alun perin turkulainen, mut siirryin tänne Tampereelle viime vuonna maisterihaussa, joten maisterismurffina on myös itse tullut oltua!

Vapaa-ajalla tykkään esim. käydä lenkillä ja pelata padelia, mitä nyt opinnoilta ja kokopäivätyöltä ehdin 😅. Lisäksi tykkään viettää aikaa mun pienen 1-vuotiaan chihuahuan kanssa. Odotan innolla tutustumista uusiin smurffeihin ja suosittelenkin kaikkia, myös maisterismurffeja, osallistumaan ekojen viikkojen tapahtumiin matalla kynnyksellä! Nähdään siis smurffiviikoilla 😊

Akseli Leinonen

Morjens tuoreet smurffit ja maisterismurffit! Tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Tampereelle! On hienoa päästä näkemään jokainen teistä ja toivottaa teidät kaikki henkilökohtaisesti tervetulleiksi elokuussa! Tuutte varmasti viihtymään!

Oon Akseli Leinonen, viidettä vuotta aloitteleva laskiksen maisteriopiskelija ja syksyn 2023 maisterituutori. Oon alunperin Mäntsälästä, mutta nyttemmin vankasti tamperelaistunut. Ja sehän vain kertoo siitä, miten hienoon kaupunkiin ootte päättäneet tulla opiskelemaan! Mulle kauppis ei lukiosta päästyä ollut mikään itsestään selvä valinta, mut viimeistään nyt maisterivaiheessa oon tosissaan löytänyt oman kiinnostuksen kohteeni yhteiskunnallisesta laskentatoimesta. Yhteiskunnallinen laskentatoimi ei varmaan monelle sano vielä yhtään mitään, mut tulkaa kysymään – keskustelen aiheesta mielelläni!

Toimin aikoinaan vuonna 2020 Boomin tuutorina ja kokemus oli niin hieno, että päädyin hakemaan uudestaan maisterituutoriks. Maltan tuskin odottaa tulevaa syksyä ja kaiken kokemista uudelleen – nyt tosin vähän vanhempana ja kokeneempana. Mun tehtävä tuutorina on pitää huolta siitä, että jokanen smurffi, oli sitten kyseessä vasta lukiosta valmistunut smurffi tai jo aiemman tutkinnon suorittanut maisterismurffi, saa kaiken irti tulevasta syksystä, kokee olonsa turvalliseks ja saa vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Maisteriopiskelijana uskon, että ainakin tutkintoon liittyviin kysymyksiin osaan antaa päteviä vastauksia. Ja jos en, niin vastaukset varmasti löytyy muuta kautta. Tulkaa siis rohkeesti kysymään.

Valmistautukaa syksyyn avoimin mielin! Tää on jännittävä ja varmasti mielekäs kokemus niin teille smurffeille kuin meille tuutoreillekin. Tehään tulevasta syksystä yhdessä mieleenpainuva elämys!

Miika Hyyryläinen

Moro kaikille ja onnittelut opiskelupaikasta ja parhaan valinnan tekemisestä!

Mä oon Miika, Tampereelle eksynyt nurmijärveläinen, joka aloittaa nytten viidettä opiskeluvuotta markkinoinnin parissa. Opiskelun (lähinnä dedisten) perässä juoksemisen ulkopuolella vapaa-aika on kulunut erilaisten kortti-, lauta-, sekä juomapelien parissa. Klubilla et löydä minua tanssilattialta vaan karaoken luota, josta pois lähdetään vasta kun bileet loppuvat. Jos urheilun puolelta pyöräily, uiminen tai sulis kiinnostaa, niin tule nykäisee hihasta. 

Boomista on tullut elämäntapa ja nyt kesä onkin tuntunut hitaalta, joten odotan innolla kaikkiin uusiin ihmisiin tutustumista ja Boomin menon esittelyä smurffiviikoilla. Boomi tarjoaa paljon mahtavaa tekemistä ja kaikelle kannattaa antaa mahdollisuus. Tervetuloa vielä kaikille ja nähdään pian!

Jenni Koivula

Moikka maisterismurffit ja onnittelut opiskelupaikasta!

Mä oon Jenni, kohta 24-vuotias ja syksyllä alkaa viides vuosi Boomissa. Pääaineena mulla on vakuutus- ja riskienhallinta. Kotoisin oon alun perin Kotkasta, mutta nykyään jo tosi hyvin Tampereelle kotiutunut. Rakastan matkustella ja olin kevään vaihdossa Yhdysvalloissa, joten mahtavaa päästä nyt syksyllä takaisin Suomen opiskelijaelämään teidän kanssa! 

Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla, lenkkeillä, pomppia trampoliinipuistossa ja reissata. Oon tyyppinä todella iloinen ja helposti innostuva, joten musta saa seuraa minkälaiseen vaan tekemiseen! Oon pyörinyt mun opiskeluvuodet hyvin aktiivisesti tapahtumissa niin kävijän kuin järjestäjänkin roolissa, joten ehdottomasti kannustan teitä vielä maisterivaiheessa lähtemään mukaan toimintaan. Tampere on Suomen paras opiskelukaupunki ja Boomi ainejärjestönä tarjoaa huikeita mahdollisuuksia! 

Ootan tosi innolla teidän kaikkien tapaamista! Tervetuloa Boomiin!

Lea Björn

Moikka maisterismurffit!

Onnittelut uudesta opiskelupaikasta! Oon Lea, ja aloitan syksyllä neljännen opiskeluvuoden yhdessä teidän kanssa. Pääaineena mulla on johtaminen, ja siinä sivussa sitten vähän kaikenlaista.

Oon kotoisin Lahen seudulta, mistä onneksi löysin tänne Suomen parhaaseen (opiskelija)kaupunkiin. Sillä vapaa-ajalla, mikä opiskeluista ja yrittäjyydestä jää, mut voi löytää esimerkiksi tallilta tai metsäkävelyltä. Kiinnostuksen kohteita löytyy paljon, ja mut saa myös helposti houkuteltua mukaan kivoihin juttuihin! Järjestöhommmiin olen heräillyt vasta viime aikoina, mutta onneksi tuutoroimaankin ehtii vielä hyvin näin myöhemminkin.

Olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos voin auttaa jotenkin tai kaipaatte vaikka seuraa lounaalle tai johonkin aktiviteetteihin! Kiva päästä tutustumaan teihin kaikkiin, nähdään smurffiviikoilla! 😊