Area Sales Manager, Dasa – DL: 12.11.

Oletko kokenut neuvottelija, jolta löytyy kykyä myydä teknisiä ja räätälöityjä ratkaisuja metsäalan asiakkaille ja muille koneenrakentajille? Arvostatko pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä monipuolista ja vastuullista työnkuvaa? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme nyt Area Sales Manageria kasvattamaan Dasan jalansijaa Suomen markkinoilla!

Dasa on erikoistunut älykkäisiin järjestelmäratkaisuihin työkoneiden, kuten metsäkoneiden, trukkien ja rakennuskoneiden, ohjauksessa, tiedonhallinnassa ja viestinnässä. Dasan tuotteet ja ratkaisut auttavat yrityksiä rakentamaan kestäviä ja tehokkaita koneita ja järjestelmiä. Dasan asiakkaat sijaitsevat pääasiassa Pohjois-Euroopassa, mutta asiakaskuntaa löytyy myös Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Australiasta ja Uudesta-Seelannista.

Area Sales Managerina olet Dasan Suomen tiimin ensimmäinen jäsen ja otat vastuullesi myynnin kehittämisen ja markkinaosuuden kasvattamisen Suomessa. Päävastuullasi on paitsi kehittää ja syventää olemassa olevia asiakkuuksia mutta myös luoda täysin uusia asiakassuhteita ja siten kasvattaa Dasan asiakasportfoliota. Myyntityön sekä asiakassuhteiden hoitamisen lisäksi pääset rakentamaan markkina- ja liiketoiminnan kehityssuunnitelmaa sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointitoimenpiteitä, kuten messuja, seminaareja ja asiakastapahtumia. Lisäksi toimit tärkeässä roolissa asiakastarpeiden tunnistamisessa ja niiden viestimisessä eteenpäin Dasan tuotekehitykselle.

Olet etsimämme osaaja, mikäli nautit itsenäisestä ja vastuullisesta työnkuvasta ja haluat työskennellä osana dynaamista ja vahvat kasvutavoitteet omaavaa kansainvälistä yritystä. Sinulta löytyy kykyä ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja tarjota ratkaisuja tunnistamiisi haasteisiin. Työskentelyotteeltasi olet energinen ja proaktiivinen tekijä joka nauttii pitkäaikaisten asiakkuuksien ylläpitämisestä ja yhdessä tekemisestä. Aiempi kokemus esim. raskaan koneiston tai ohjelmistojen parissa työskentelystä on eduksi, mutta olennaista kuitenkin on, että omaat vahvaa teknistä näkemystä ja kykenet toimimaan asiantuntijana asiakkaiden suuntaan erilaisiin ratkaisuihin liittyen.

Sinulta odotamme:

 • Joko vankkaa myynnillistä osaamista tai aiempaa työkokemusta teknisten työtehtävien tai metsäalan parista
 • Teknistä näkemystä sekä kykyä myydä teknisiä ja räätälöityjä ratkaisuja
 • Energistä, itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta
 • Tiimipelaajan asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä tunnistaa uudet potentiaaliset asiakkaat sekä osaamista kasvattaa nykyisiä asiakkuuksia
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon
 • Aiemman kokemuksen raskaan koneiston, esim. metsäkoneiden parissa toimimisesta
 • Ruotsin kielen osaamisen

Dasa tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden liittyä osaksi kovaan kasvuun tähtäävää ja vahvan brändin omaavaa yritystä
 • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät sekä avainroolin Dasan Suomen markkinaosuuden kasvattamisessa
 • Osaavien asiantuntijoiden tuen sekä mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä tiimissä
 • Joustavat työmahdollisuudet ja hybridityökäytänteet
 • Erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavia etuja, kuten bonusohjelman sekä liikunta-, auto- ja työterveysedut

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Dasa Controllille. Toimipisteesi voi sijaita joko Helsingissä tai Tampereella, jonka lisäksi tehtävässä on joustavat etätyökäytänteet. Tehtävä sisältää matkustamista Suomessa, Ruotsissa ja kansainvälisesti n. 30-50 päivää per. vuosi.

Oletko etsimämme vahvistus? Lähetä ansioluettelosi sekä vapaaehtoinen motivaatiokirjeesi englanniksi PDF-muodossa viimeistään 12.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Hakudokumenttien englanninkielen vaatimus johtuu siitä, että Dasan yhteyshenkilöt ovat Ruotsissa. Voit halutessasi kertoa hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomaathan että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset

Voit tutustua lukea lisää Dasasta täällä: Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (+358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi).

Hae paikkaa täältä.

Dasa Control Systems AB was started in 1989 and today has 33 employees. We specialize in intelligent control and communication systems for heavy vehicles, mainly in forestry, contracting and material handling. Development, production, and sales are managed from the head office in Växjö, and system solutions from Dasa are delivered to customers worldwide. We create optimal solutions for our customers as we develop both hardware and software and take responsibility for the overall system’s functionality. Since 2012, Dasa Control Systems has been part of the Indutrade group. Please read more at www.dasa.se and www.indutrade.se